Raspravljate o temi Emo kids u Teens forumu, dio Društvo foruma; Hmm..u zadnje vrijeme stalno gledam i slušam o toj emo djeci. Svi pričaju kako im se oni gade,i često imaju ...
ova tema vec postoji!
bolest i pederstvo sve to treba istrijebiti![]()
oni če sami sebe istrijebiti...
haha....ja smatram da su to vrlo simpaticni teensi i ne kuzim sa svi imate toliko protiv njih =SS. al aj dorro..
i ne,pederstvo je sasvim nesto drugo,ne stavljaj dva razlicita pojma u istu ''kasu'' il kak vec.........
mislim da nie kul da ih tako vrijeđate...nisu svi isti...oni su meni baš fora klinci...imaju kul frizure i odjeću i tak sve te stvari...emo-i su samo teensi koji su malo deprimirani životom, a i ko nebi bio kad je svijet ovakav...sramota je...možda da svijet nie u komi nebi ni oni bili taki neki...svi u crnom...vi ste sad bili prešli na sasvim drugu temu(homoseksualci)...odakle vam samo ideja da su svi emo-i homoseksualci??!!![]()
...Iskustvo je pojam kojim imenujemo vlastite gluposti...
kazem da je to doneklo slicno,svejedno da si jedno ili drugo nisi bas normalan to mislim reci,neko je reko da su slatki ma daj molim te furaju one frizure kao da ne vide zlo il tako neke spike sta pricas ,da se drogiraju jos bi razumio ,uzivaj u zivotu a ne neke gluposti izvodit od sebe samo zato jer mislis da se nemozes uklopit u "drustvo"
![]()