| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi gdje je bolje u Društvo forumu; nigdje, ak moras onda pupak... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: gdje je bolje meni je fora jedino na pupku, i eventualno na obrvi
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina C : glasanje |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: gdje je bolje iskreno meni se to uopće ne ne svidja...niti me privlači...zapravo koja je čar u tome? ...eo jednog prmjera zašto ne..stari mi radi u bolnici,i jedna djevojka došla na magnet...imala je jedno 15 tih piercinga na tijelu...i normalno sve je morala skinut... .....no svatjko ima svoj ukus...i ko voli nek izvoli..![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | ma to su samo moje zelje... Citat:
pardon![]()
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno Zadnji Uredio daidza : 07-12-07 u 20:20. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Re: gdje je bolje je je buraz skupa na jezik ...mora da bi sutra negdi na klupi spavala
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-07-07 Godina: 61
Poruka: 18
![]() | Re: gdje je bolje ako imas ravan trbuh i ako bi ti stajalo na trbuh inace na nosu je zgodan detaljcic...
__________________ kakve veze ima kefir vrhnje i bioaktiv ako malo dijete dode nha laptop a na ledima ima upregnut radijator koji radi na pribliznoj vbrijednosti štefa koji poije coca colu albanskog podrijetla? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:09.

pametni znaju 

...eo jednog prmjera zašto ne..stari mi radi u bolnici,i jedna djevojka došla na magnet...imala je jedno 15 tih piercinga na tijelu...i normalno sve je morala skinut...
.....no svatjko ima svoj ukus...i ko voli nek izvoli..

pardon