| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi gdje je bolje u Društvo forumu; koja glupost od teme, pa ne može neko od nas tebi reći di da ti staviš pirs,prvo ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: gdje je bolje koja glupost od teme, pa ne može neko od nas tebi reći di da ti staviš pirs,prvo ne znam kako izgledaš i di bit i stajao pirs,drugo to ti sama moraš znati i odlučiti di ga želiš staviti treće ako već nemaš odluku da na neko mjesto baš jako želiš staviti pirs bolje se nemoj ni pirsati jel nije to za tebe onda... kontaš svako će ti reći neko drugo mjesto di da staviš i šta ti češ si sva ta mjesta izbušit...sama donesi odluklu... btw-ako staviš na usnu-dečko (ako ga imaš-imaš,ako ga nemaš nać će se već kad tad neki potencijalnii)te neće moć grist za usnu i nećeš se moći normalno ljubiti..to ti je nedostatak stavljanja pirsa na usnu.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje je bolje najbolje nigdje. pričekaj još malo, možda netko probuši oko, štajaznam, pa ak ti se svidi bit će ti žao što i ti nisi. sorry. ne znam.
__________________ You only live twice |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:01.