Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi infektivna mononukleoza u Društvo forumu; jeste je pribolili? koji su vam bili prvi simptomi???...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-11-07, 11:14   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 222
tree_hill_girl se izdvaja iz mase
infektivna mononukleoza

jeste je pribolili? koji su vam bili prvi simptomi???
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 07:29   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: infektivna mononukleoza

jesam, prije.. hmm.. 3 godine.. prvo me ubijala gadna mucnina u zeludcu, precudan osjecaj, kao da mi zeludcana kiselina zakuhava, zayebava danonocno, ne mozes ni jest ni spavat.. i to 5 dana, jos mi je mutava doktorica prepisala strogu dijetu - hop, oslo 5 kg samo tako... onda glavobolja, gadna temperatura i 5. dan nepodnosljiva grlobolja, gnojna upala, jos veca temp. - zavrsila sam na hitnoj u nedjelju navecer gdje su mi napokon dijagnosticirali sto imam. iducih 7 dana sam jedva gutala caj, umorna ko da sam mjesec dana radila na bausteli 0-24.. i onda napokon proslo
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 23:11   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-11-07
Poruka: 48
Kretencina666 se izdvaja iz mase

frend ju imao, inace trenira plivanje....dok ju je imao bio je jaci no ikad (bez zajebancije) pumpao je sklekove bolje nego kad je bio zdrav...samo se "malo" vise znojio...
Kretencina666 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 08:25   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

svaka mu cast.. ja se nisma mogla ustat uz kreveta spavas cijelu noc i probudis se mrtav umoran.. jbt...
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 02:12   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-06-07
Godina: 20
Poruka: 11
Tacko se izdvaja iz mase

imadoh to, prije nesto manje od godinu dana
ergo, mjesec dana je inkubacija, tj mjesec dana nakon sto te neko zarazi mononuklicom, pocinju se pojavljivat prvi simptomi
simptomi su temperatura, osjetljiva jetra na dodir i iskacu ti limfne zlijezde po vratu, po grlu, preponama, svugdje..i opcenito si umoran jako
al ja sam imo neki jako slabi oblik, za par tjedana sam se vratio u skolu, al se nisam mogo bavit sportskim aktivnostima jos neko vrijeme. i morat ces na dijetu..
Tacko je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 20:03   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Godina: 25
Poruka: 532
grim se izdvaja iz mase

prebolia sam je prije tri godine. ali na nogama. sta mi je vecinu okoline jako zacudilo. tadasnja djevojka je imala, te je bila u krevetu 2 tjedna. postoji mala vjerovatnost da se preboli na nogama. ocito sam po tom pitanju ima srece...
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 15:59   #7 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 222
tree_hill_girl se izdvaja iz mase

uff... ja je još nisan pribolila.. al se fakat čudno osjećan ovih dana... i taj umor... neka kiselina u želudcu...ufff... samo se nadan da to nije to..
btw kad prebolite koliko dugo vi možete prenijet drugoj osobi to ??
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 18:54   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

jao.. kako sve brine to kad mogu opat zabrijat s nekim cim ti nalazi krvi budu u redu - mozes ja se vise ne sjecam nakon koliko je meni to bilo, ali ne vise od 2 mj. nakon postavljanja dijagnoze
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 19:19   #9 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 1,886
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
jao.. kako sve brine to kad mogu opat zabrijat s nekim cim ti nalazi krvi budu u redu - mozes ja se vise ne sjecam nakon koliko je meni to bilo, ali ne vise od 2 mj. nakon postavljanja dijagnoze
Sa medicina.hr

Virus u domaćinu ostaje doživotno; prvih 18 mjeseci nakon infekcije izlučuje se slinom, a nakon toga povremeno.

Fakat jebada, nisam ju imao

Citat:
frend ju imao, inace trenira plivanje....dok ju je imao bio je jaci no ikad (bez zajebancije) pumpao je sklekove bolje nego kad je bio zdrav...samo se "malo" vise znojio...
Također sa medicina.hr

izbjegavati sportove 6-8 tjedana - zbog rijetkih komplikacija kao što je prsnuće slezene
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 00:52   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-10-07
Godina: 23
Poruka: 19
češe_me se izdvaja iz mase

nisan bila napaljena-to je sve.ali na nogama je jadna pribolila nisu mi ni rekli doma,nije in se dalo vodit me na preglede
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mononukleoza bolest poljupca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103