| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi infektivna mononukleoza u Društvo forumu; jeste je pribolili? koji su vam bili prvi simptomi???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 222
![]() | infektivna mononukleoza jeste je pribolili? koji su vam bili prvi simptomi???
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: infektivna mononukleoza jesam, prije.. hmm.. 3 godine.. prvo me ubijala gadna mucnina u zeludcu, precudan osjecaj, kao da mi zeludcana kiselina zakuhava, zayebava danonocno, ne mozes ni jest ni spavat.. i to 5 dana, jos mi je mutava doktorica prepisala strogu dijetu - hop, oslo 5 kg samo tako... onda glavobolja, gadna temperatura i 5. dan nepodnosljiva grlobolja, gnojna upala, jos veca temp. - zavrsila sam na hitnoj u nedjelju navecer gdje su mi napokon dijagnosticirali sto imam. iducih 7 dana sam jedva gutala caj, umorna ko da sam mjesec dana radila na bausteli 0-24.. i onda napokon proslo
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: infektivna mononukleoza svaka mu cast.. ja se nisma mogla ustat uz kreveta spavas cijelu noc i probudis se mrtav umoran.. jbt...
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-06-07 Godina: 20
Poruka: 11
![]() | Re: infektivna mononukleoza imadoh to, prije nesto manje od godinu dana ergo, mjesec dana je inkubacija, tj mjesec dana nakon sto te neko zarazi mononuklicom, pocinju se pojavljivat prvi simptomi simptomi su temperatura, osjetljiva jetra na dodir i iskacu ti limfne zlijezde po vratu, po grlu, preponama, svugdje..i opcenito si umoran jako al ja sam imo neki jako slabi oblik, za par tjedana sam se vratio u skolu, al se nisam mogo bavit sportskim aktivnostima jos neko vrijeme. i morat ces na dijetu.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: infektivna mononukleoza prebolia sam je prije tri godine. ali na nogama. sta mi je vecinu okoline jako zacudilo. tadasnja djevojka je imala, te je bila u krevetu 2 tjedna. postoji mala vjerovatnost da se preboli na nogama. ocito sam po tom pitanju ima srece...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 222
![]() | Re: infektivna mononukleoza uff... ja je još nisan pribolila.. al se fakat čudno osjećan ovih dana... i taj umor... neka kiselina u želudcu...ufff... samo se nadan da to nije to.. btw kad prebolite koliko dugo vi možete prenijet drugoj osobi to ??
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: infektivna mononukleoza jao.. kako sve brine to kad mogu opat zabrijat s nekim cim ti nalazi krvi budu u redu - mozes ja se vise ne sjecam nakon koliko je meni to bilo, ali ne vise od 2 mj. nakon postavljanja dijagnoze ![]()
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: infektivna mononukleoza Citat:
Virus u domaćinu ostaje doživotno; prvih 18 mjeseci nakon infekcije izlučuje se slinom, a nakon toga povremeno. Fakat jebada, nisam ju imao Citat:
izbjegavati sportove 6-8 tjedana - zbog rijetkih komplikacija kao što je prsnuće slezene | ||
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: drniš Godina: 23
Poruka: 19
![]() | Re: infektivna mononukleoza nisan bila napaljena-to je sve.ali na nogama je jadna pribolila nisu mi ni rekli doma,nije in se dalo vodit me na preglede
__________________ dušo,možeš biti na koljenima -samo to uradi s ljubavlju |
| | |
![]() |
| Tagovi: mononukleoza bolest poljupca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:02.

spavas cijelu noc i probudis se mrtav umoran.. jbt...
cim ti nalazi krvi budu u redu - mozes