Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi IZLASCI!! u Društvo forumu; Hello! nadam se da cete mi pomoc jer ovako vise jednostavno nemogu... imam full super drustvo i svaki vikend izlazimo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-12-07, 13:22   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-12-07
Poruka: 1
cajke_volim_ja se izdvaja iz mase
IZLASCI!!

Hello!
nadam se da cete mi pomoc jer ovako vise jednostavno nemogu...
imam full super drustvo i svaki vikend izlazimo skupa.oni ostaju vani do ponoc-jedan a ja u jedanaest moram doc doma! btw-imam 15 godina... stari bi me jos i pustio duze ali stara nikako! pricala sam s njom i ona mi nikako ne pusta,tvrdoglava je ko mazga! kazem joj di idem i s kim,nikad se ne napijem ni ne napusim,dodem doma uvjek kad se dogovorimo(kad mi je naređeno!).
pitala sam ju zasto me ne pusti barem jedan sat duze i obecala joj da necu kasnit,ali ne,rekla je da nedaj boze policija dode i nade me tamo,priveli bi me! Ja ju ne shvacam!!! to sta mi radi je bolesno!! STA JOJ GOD KAZEM ONA NE POPUSTA! i jos mi ogranicuje koliko vremena smijem provodit vani,ako izađem u 4,onda u 8 moram doc doma,a ako ocu ostat do 11 onda nesmijem izac prije 7!!!! TO NIJE NORMALNO!! ona me unistava!!
MOLIM VAS HITNO POMOZITE,STA DA RADIM??
cajke_volim_ja je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:39   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,724
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: IZLASCI!!

e ovako,objasni joj da SVI izlaze... i da se ti sramotiš s tim što ideš prva kuć...reci da je do 12 sati sasvim normalno izać u tvojim godinama (zapravo di živiš,odakle si?) reci da i tvoje društvo izlazi,i reci joj da njoj tih jebenih sat vremena neće ništa značit ako te duže pusti,a tebi puno oće.... reci da u 11 sati tek počinje provod (ne govorim za radni dan neg za wikend) a nekak ju nagovori,ak ne popusti,pa počni dolazit u 12 kuć,i ond će ti reć nema van više,i ti opet odi,i tak stalno...i neće bit problema.... zapravo ne znam kaka ti je stara...sve ovisi....al dobro i ti si mlada tek 15 godina.... bez veze ti je i bančit do ujutro vani.... dosta ti je do 12....
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:40   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja sam i sa 17 morala doći kući do 12.. naravno da nikad nisam poslušala
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:41   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,724
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ma katastrofa su ti starci.... živo sranje kad tak počnu srat
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:42   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

slušaj staru pod svaku cijenu... i ti ćeš jednom htjet da te dijete sluša a ne da bude vani do kasno

+...kaj ti oću reć... ne smiješ bit dulje od 11 vani bez osobne
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 14:34   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,971
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

nikada me nisu ograničavali, zapravo prvi put je stari rekao do 11 a onda je produžio do 1 isto veče

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 14:38   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 1,568
Locrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono nešto

Pa na cajke te ni ja nebi pustio....
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 16:09   #8 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 22
Poruka: 1,416
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

Citat:
Pravi autor: cajke_volim_ja Pogledaj Poruke
Hello!
nadam se da cete mi pomoc jer ovako vise jednostavno nemogu...
imam full super drustvo i svaki vikend izlazimo skupa.oni ostaju vani do ponoc-jedan a ja u jedanaest moram doc doma! btw-imam 15 godina... stari bi me jos i pustio duze ali stara nikako! pricala sam s njom i ona mi nikako ne pusta,tvrdoglava je ko mazga! kazem joj di idem i s kim,nikad se ne napijem ni ne napusim,dodem doma uvjek kad se dogovorimo(kad mi je naređeno!).
pitala sam ju zasto me ne pusti barem jedan sat duze i obecala joj da necu kasnit,ali ne,rekla je da nedaj boze policija dode i nade me tamo,priveli bi me! Ja ju ne shvacam!!! to sta mi radi je bolesno!! STA JOJ GOD KAZEM ONA NE POPUSTA! i jos mi ogranicuje koliko vremena smijem provodit vani,ako izađem u 4,onda u 8 moram doc doma,a ako ocu ostat do 11 onda nesmijem izac prije 7!!!! TO NIJE NORMALNO!! ona me unistava!!
MOLIM VAS HITNO POMOZITE,STA DA RADIM??
vjeruj meni... majka se samo brine, nista drugo... doci ce tvoje vrijeme... onda je cijeli svijet tvoj pa ces i izlazit do mile volje
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 18:24   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-07
Poruka: 6
zbunjola se izdvaja iz mase

pitaj ju čeg se tak boji kad te neće putit tih sat vremena još vani. Ak veli policije reci joj nek ne sere jer, čak i da te 'uhvate', neće ti ništa. Neće ti dosje otvorit. Bar su naši policajci fleksibilni. Ja, hvala Bogu, nikad neka vremenska ograničenja nisam imala. Samo sam morala reć si idem i s kim idem ( a i to sam većinom lagala)...I bio je uvjet da starci po mene dođu autom, da ne pješačim solo doma. Probaj tak nešt smislit, ponoć još nije kasno, pa im neće bit teško o tebe dolazit...jer, možda se boje da ti se nešt ne dogodi i te stvari...

a inače, nemoj se ljutit baš na staru-lijepo je netko gore napisao-vidit ćeš kako će ti biti kad te tvoj klinac neće slušat..
zbunjola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 23:51   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,691
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
e ovako,objasni joj da SVI izlaze... i da se ti sramotiš s tim što ideš prva kuć.
To joj nece nikako, ali apsolutno nikako pomoci ako ima majku kakvu je opisala.

Citat:
..reci da je do 12 sati sasvim normalno izać u tvojim godinama (zapravo di živiš,odakle si?) reci da i tvoje društvo izlazi
Nije, cura ima 15 godina, kaj bi trebala vani ostajati do 3 ujutro?

Citat:
ak ne popusti,pa počni dolazit u 12 kuć,i ond će ti reć nema van više,i ti opet odi,i tak stalno...i neće bit problema....
...

Citat:
Pravi autor: zbunjola Pogledaj Poruke
pitaj ju čeg se tak boji kad te neće putit tih sat vremena još vani. Ak veli policije reci joj nek ne sere jer, čak i da te 'uhvate', neće ti ništa.
Postovanje prema majci?

Citat:
Pravi autor: zbunjola Pogledaj Poruke
I bio je uvjet da starci po mene dođu autom, da ne pješačim solo doma. Probaj tak nešt smislit, ponoć još nije kasno, pa im neće bit teško o tebe dolazit...jer, možda se boje da ti se nešt ne dogodi i te stvari...a inače, nemoj se ljutit baš na staru-lijepo je netko gore napisao-vidit ćeš kako će ti biti kad te tvoj klinac neće slušat..
Ovo je jos najbolji savjet do sada...

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Pa na cajke te ni ja nebi pustio....
Bas
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izlasci, roditelji, zabrane

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103