| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi IZLASCI!! u Društvo forumu; Hello! nadam se da cete mi pomoc jer ovako vise jednostavno nemogu... imam full super drustvo i svaki vikend izlazimo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-12-07
Poruka: 1
![]() | IZLASCI!! Hello!nadam se da cete mi pomoc jer ovako vise jednostavno nemogu... imam full super drustvo i svaki vikend izlazimo skupa.oni ostaju vani do ponoc-jedan a ja u jedanaest moram doc doma! btw-imam 15 godina... stari bi me jos i pustio duze ali stara nikako! pricala sam s njom i ona mi nikako ne pusta,tvrdoglava je ko mazga! kazem joj di idem i s kim,nikad se ne napijem ni ne napusim,dodem doma uvjek kad se dogovorimo(kad mi je naređeno!). pitala sam ju zasto me ne pusti barem jedan sat duze i obecala joj da necu kasnit,ali ne,rekla je da nedaj boze policija dode i nade me tamo,priveli bi me! Ja ju ne shvacam!!! to sta mi radi je bolesno!! STA JOJ GOD KAZEM ONA NE POPUSTA! i jos mi ogranicuje koliko vremena smijem provodit vani,ako izađem u 4,onda u 8 moram doc doma,a ako ocu ostat do 11 onda nesmijem izac prije 7!!!! TO NIJE NORMALNO!! ona me unistava!! MOLIM VAS HITNO POMOZITE,STA DA RADIM?? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: IZLASCI!! e ovako,objasni joj da SVI izlaze... i da se ti sramotiš s tim što ideš prva kuć...reci da je do 12 sati sasvim normalno izać u tvojim godinama (zapravo di živiš,odakle si?) reci da i tvoje društvo izlazi,i reci joj da njoj tih jebenih sat vremena neće ništa značit ako te duže pusti,a tebi puno oće.... reci da u 11 sati tek počinje provod (ne govorim za radni dan neg za wikend) a nekak ju nagovori,ak ne popusti,pa počni dolazit u 12 kuć,i ond će ti reć nema van više,i ti opet odi,i tak stalno...i neće bit problema.... zapravo ne znam kaka ti je stara...sve ovisi....al dobro i ti si mlada tek 15 godina.... bez veze ti je i bančit do ujutro vani.... dosta ti je do 12.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: IZLASCI!! slušaj staru pod svaku cijenu... i ti ćeš jednom htjet da te dijete sluša a ne da bude vani do kasno +...kaj ti oću reć... ne smiješ bit dulje od 11 vani bez osobne ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: IZLASCI!! nikada me nisu ograničavali, zapravo prvi put je stari rekao do 11 a onda je produžio do 1 isto veče
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: IZLASCI!! Citat:
__________________ ** broos before whores... ** | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-12-07
Poruka: 6
![]() | Re: IZLASCI!! pitaj ju čeg se tak boji kad te neće putit tih sat vremena još vani. Ak veli policije reci joj nek ne sere jer, čak i da te 'uhvate', neće ti ništa. Neće ti dosje otvorit. Bar su naši policajci fleksibilni. Ja, hvala Bogu, nikad neka vremenska ograničenja nisam imala. Samo sam morala reć si idem i s kim idem ( a i to sam većinom lagala)...I bio je uvjet da starci po mene dođu autom, da ne pješačim solo doma. Probaj tak nešt smislit, ponoć još nije kasno, pa im neće bit teško o tebe dolazit...jer, možda se boje da ti se nešt ne dogodi i te stvari... a inače, nemoj se ljutit baš na staru-lijepo je netko gore napisao-vidit ćeš kako će ti biti kad te tvoj klinac neće slušat.. ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |||||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,691
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: IZLASCI!! Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Bas ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. | |||||
| | |
![]() |
| Tagovi: izlasci, roditelji, zabrane |
« sta slusate
|
sta napravit »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:57.

Hello!