Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi IZLASCI!! u Društvo forumu; ja bi ti reka savjet,al ces si onda upropastit zivot...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-12-07, 00:00   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,609
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat
Re: IZLASCI!!

ja bi ti reka savjet,al ces si onda upropastit zivot
RizLA je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 00:00   #12 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,268
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

ma starci se brinu, to je normalno, al polako kako budeš gnjavila sve više i više , puštat će te sve duže, moraš čim više utjecat na popustljivog roditelja i onda on lako nagovori onog drugog

joj kad se sjetim toga, tamo negdje 7 osnovne to je bila borba al pomiče se granica polako, a kasnije nakon prvog ili drugog srednje ćeš već moć bit do kad oćeš

a još muškima i popuštaju starci, ali ženskama još teže jer se boje da će ih netko napast i takve stvari

pa sve je to normalno, samo žicaš zičaš i žicaš i nemoj se svađat previše nikad ne dovodi do dobrog

I samo nemoj kad te puste prvi put duže da dođeš mrtva pijana doma
Star 08-01-08, 13:49   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,230
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

ti majku daj budi sretan kaj je tak, di se danas svi zure, pa kad onda dodjes negdje u 20 i kad bi prakticki trebala izlazit pa tjedan bez vracanja doma, onda ti se nece dat jer si sve vec to prosla, a i usput, kaj se zalis u tvojim godinama je moja stara ili stari tak svejedno, zvali su me samo da provjere hocu li doc veceras doma da znaju zakljucat vrata
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 08:39   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 18
Poruka: 35
cvekica se izdvaja iz mase

imala sam i ja problema s izlaženjem ali onda su skuzili da s tim nis ne dobivaju...jer sam ja doma njih izluđivala i uvijek sam bila živčana kad me nebi puštali ) i uspjelo je...sad stalno idem van... probaj tak, a ako nejde tak, bilo bi dobro da jedan dan dovedes svoju ekipu ( dosta je njih 10!) i kazem im " S njima idem van!!" to sam ja napravila i od onda me puštaju zato kaj znaju s kim sam, a za vrijeme kad se vraćam ovisi dal me neko fura s autom ili idemo tramvajem i pješke!
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 08:50   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 488
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

meni starci nisu mogli zabranit izlaske dokle ochu...
bilo je to dobro vrjeme.. ništa legimitiranje bezvz i otežana nabava cuge...
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 07:23   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,230
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

ne se zaliti, ne ne
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 08:08   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ma pa koliko godina imas?? 15?? sta bi ti?? niti ne smijes zakonski biti vani tako kasno

jbt, mene su moji u diskac pustili tek na 16. rodjendan! smatram da dijete ispod 16. nema sto raditi vani tako kasno.
Star 10-01-08, 10:39   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 4,425
xarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

Sredi to kao ja, kad sam ima 15...nisam izlazio iz kuce jedno misec dana...ni sa frendovima...sad se spase kad odem ca iz kuce
i onda je bilo:''mama do kad mogu ostat?''
-:''do kad te oces'''
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 10:57   #19 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Slušaj mamu...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 13:02   #20 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Slušaj mamu, ti kao 15-godišnjak niti smiješ niti imaš šta raditi vani do ne znam koje ure.

To što je ekipa takva ne znači da i ti moraš biti takav.
Mene moja mama nikad nije ograničavala, ali ja ionako sa svojih 15 nisam izlazila.

Problem je u današnjoj mladeži što bi se to sve opijalo, pušilo, drogiralo, jebalo, sve samo da što prije odraste!

Ja bi vas sve u kuću zaključala. I mir.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izlasci, roditelji, zabrane

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108