| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi IZLASCI!! u Društvo forumu; ja bi ti reka savjet,al ces si onda upropastit zivot... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: IZLASCI!! ma starci se brinu, to je normalno, al polako kako budeš gnjavila sve više i više , puštat će te sve duže, moraš čim više utjecat na popustljivog roditelja i onda on lako nagovori onog drugog ![]() joj kad se sjetim toga, tamo negdje 7 osnovne to je bila borba al pomiče se granica polako, a kasnije nakon prvog ili drugog srednje ćeš već moć bit do kad oćeša još muškima i popuštaju starci, ali ženskama još teže jer se boje da će ih netko napast i takve stvari pa sve je to normalno, samo žicaš zičaš i žicaš i nemoj se svađat previše nikad ne dovodi do dobrog ![]() I samo nemoj kad te puste prvi put duže da dođeš mrtva pijana doma ![]()
__________________ |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: IZLASCI!! ti majku daj budi sretan kaj je tak, di se danas svi zure, pa kad onda dodjes negdje u 20 i kad bi prakticki trebala izlazit pa tjedan bez vracanja doma, onda ti se nece dat jer si sve vec to prosla, a i usput, kaj se zalis u tvojim godinama je moja stara ili stari tak svejedno, zvali su me samo da provjere hocu li doc veceras doma da znaju zakljucat vrata ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 35
![]() | Re: IZLASCI!! imala sam i ja problema s izlaženjem ali onda su skuzili da s tim nis ne dobivaju...jer sam ja doma njih izluđivala i uvijek sam bila živčana kad me nebi puštali ) i uspjelo je...sad stalno idem van... probaj tak, a ako nejde tak, bilo bi dobro da jedan dan dovedes svoju ekipu ( dosta je njih 10!) i kazem im " S njima idem van!!" to sam ja napravila i od onda me puštaju zato kaj znaju s kim sam, a za vrijeme kad se vraćam ovisi dal me neko fura s autom ili idemo tramvajem i pješke!
__________________ ...bili su na tvojoj strani kad si bio prva liga, a sad si na dnu dna a njih boli briga... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: IZLASCI!! meni starci nisu mogli zabranit izlaske dokle ochu... bilo je to dobro vrjeme.. ništa legimitiranje bezvz i otežana nabava cuge...
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: IZLASCI!! ne se zaliti, ne ne ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: IZLASCI!! Sredi to kao ja, kad sam ima 15...nisam izlazio iz kuce jedno misec dana...ni sa frendovima...sad se spase kad odem ca iz kuce ![]() i onda je bilo:''mama do kad mogu ostat?'' -:''do kad te oces'''
__________________ Do not resent growing old. Many are denied the privilege. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: IZLASCI!! Slušaj mamu...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: IZLASCI!! Slušaj mamu, ti kao 15-godišnjak niti smiješ niti imaš šta raditi vani do ne znam koje ure. To što je ekipa takva ne znači da i ti moraš biti takav. Mene moja mama nikad nije ograničavala, ali ja ionako sa svojih 15 nisam izlazila. Problem je u današnjoj mladeži što bi se to sve opijalo, pušilo, drogiralo, jebalo, sve samo da što prije odraste! Ja bi vas sve u kuću zaključala. I mir. |
| | |
![]() |
| Tagovi: izlasci, roditelji, zabrane |
« Obuća i njeno značenje
|
stross »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.

al pomiče se granica polako, a kasnije nakon prvog ili drugog srednje ćeš već moć bit do kad oćeš

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.