Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi IZLASCI!! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mama Ja bi vas sve u kuću zaključala. I mir. i iglala se s njima...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-01-08, 13:10   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,254
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase
Re: IZLASCI!!

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke

Ja bi vas sve u kuću zaključala. I mir.
i iglala se s njima
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 13:26   #22 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Ma da bš

U svakom slučaju, jednog dana kad bi imala djecu radije bi da moja djeca i svi njihovi prijatelji vise kod mene doma od 0-24 nego da idu okolo po kafićima i vuku se pijani po parkovima.
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 13:39   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
slušaj staru pod svaku cijenu... i ti ćeš jednom htjet da te dijete sluša a ne da bude vani do kasno

+...kaj ti oću reć... ne smiješ bit dulje od 11 vani bez osobne

Slušaj čovjeka ima pravo,... jer ako te cajkani ulove, onda će ti starci nadrljati, baš zakuLac!!!

Svi smo bili mladi, svi smo htjeli ostajati dulje,, nismo svi slušali starce, (ja prvi), ali bila su druga vremena!
Drizzt je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 13:41   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Ma da bš

U svakom slučaju, jednog dana kad bi imala djecu radije bi da moja djeca i svi njihovi prijatelji vise kod mene doma od 0-24 nego da idu okolo po kafićima i vuku se pijani po parkovima.

khm, da vise kod tebe, u kojem smislu
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 18:43   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 18
Poruka: 35
cvekica se izdvaja iz mase

ma jbt..slazem se da nemaju klinki kaj radit vani...eo sad kaj se desilo s ovom curom jbt! al di je njima mozak bio?? mislim, kaj nije logicno da jos dok ti je klinac dijete da mu objanis : NIKAD NEMOJ STOPIRAT NI ULAZIT U AUTO S NEKIM KOG NE POZNAŠ! i nema ali... ne jebe me... meni to glupo, koji k**** ona ima stopirat?? il srijedi prijevoz il nejdi van! arrrrrrggghhh
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 07:25   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

cvekica sve 5 kod ovog zanjeg dijela za izlazak van ak nemas prijevoz, al da te sam uputim, ona je znala s kim sjeda u auto jer je znala tog decka
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 09:49   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: cajke_volim_ja Pogledaj Poruke
Hello!
nadam se da cete mi pomoc jer ovako vise jednostavno nemogu...
imam full super drustvo i svaki vikend izlazimo skupa.oni ostaju vani do ponoc-jedan a ja u jedanaest moram doc doma! btw-imam 15 godina... stari bi me jos i pustio duze ali stara nikako! pricala sam s njom i ona mi nikako ne pusta,tvrdoglava je ko mazga! kazem joj di idem i s kim,nikad se ne napijem ni ne napusim,dodem doma uvjek kad se dogovorimo(kad mi je naređeno!).
pitala sam ju zasto me ne pusti barem jedan sat duze i obecala joj da necu kasnit,ali ne,rekla je da nedaj boze policija dode i nade me tamo,priveli bi me! Ja ju ne shvacam!!! to sta mi radi je bolesno!! STA JOJ GOD KAZEM ONA NE POPUSTA! i jos mi ogranicuje koliko vremena smijem provodit vani,ako izađem u 4,onda u 8 moram doc doma,a ako ocu ostat do 11 onda nesmijem izac prije 7!!!! TO NIJE NORMALNO!! ona me unistava!!
MOLIM VAS HITNO POMOZITE,STA DA RADIM??
razumijem tvoju mamu, imaš tek 15 godina, vani ima stvarno bolesnika i vjerujem da se boji za tebe, još si mlada, pa kud ti se žuri! vjeruj mi da ćeš se još naizlazit bogovski!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 11:56   #28 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
To joj nece nikako, ali apsolutno nikako pomoci ako ima majku kakvu je opisala.

Nije, cura ima 15 godina, kaj bi trebala vani ostajati do 3 ujutro?
ma ne do 3,ali 11,12 satio je sasvim normalno u danasšnje vrijeme,naka balavurdija i do 5,6 ujutro ostaje vikendome to se meni gadi,kad izađem van,i kad je puno klinaca....koji su nadobudni

Citat:
Pravi autor: dzonni Pogledaj Poruke
meni starci nisu mogli zabranit izlaske dokle ochu...
bilo je to dobro vrjeme.. ništa legimitiranje bezvz i otežana nabava cuge...
heheeh

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ma pa koliko godina imas?? 15?? sta bi ti?? niti ne smijes zakonski biti vani tako kasno

jbt, mene su moji u diskac pustili tek na 16. rodjendan! smatram da dijete ispod 16. nema sto raditi vani tako kasno.

pa da ne smije zakonski,ali ima puno klinaca koji ostaju,pa ih murija vidi i ništa ne sere...

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
Slušaj čovjeka ima pravo,... jer ako te cajkani ulove, onda će ti starci nadrljati, baš zakuLac!!!

Svi smo bili mladi, svi smo htjeli ostajati dulje,, nismo svi slušali starce, (ja prvi), ali bila su druga vremena!
cajkani?

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
razumijem tvoju mamu, imaš tek 15 godina, vani ima stvarno bolesnika i vjerujem da se boji za tebe, još si mlada, pa kud ti se žuri! vjeruj mi da ćeš se još naizlazit bogovski!
aha...oćeš!!! ja sam rano počela izlazit,tak s 15 god,i već mi je dosadilo,sve je uvijek isto...mjenjaj mjesta,ond će bit bolje...ma i ne moš upast svagje ak si maloljetna...osim ak ne izgledaš puuunooo starije i ak nemaš neku štelu na upadu u diskač ak imaju zaštitari koji gledaju osobne
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 17:57   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Ja nisam baš ni bio lud za izlascima (Ako kojim slučajem navrati frend/bratić nema tu cile-mile, obavezno se izlazi). Dok sam htio van samo sam lijepo pitao i dobio zeleno svjetlo za par dana naprijed. Jednom sam samo grdo zalomio dok sam se pojavio 2 dana poslije doma sav pijan, blatan i razderanih hlača (ali to se može skoro svakom desiti)
potemkin.hr je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 20:54   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-01-08
Poruka: 6
miss_ramones se izdvaja iz mase

pa kad slušaš cajke!ehhehe... šalim se... a gle imaš 15 godina i moraš shvatit da to tako mora bit..jebiga pomiri se jednostavno s tim...proći će i to..samo se malo strpi...
miss_ramones je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izlasci, roditelji, zabrane

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111