| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi IZLASCI!! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mama Ja bi vas sve u kuću zaključala. I mir. i iglala se s njima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: IZLASCI!!
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: IZLASCI!! Citat:
Slušaj čovjeka ima pravo,... jer ako te cajkani ulove, onda će ti starci nadrljati, baš zakuLac!!! ![]() Svi smo bili mladi, svi smo htjeli ostajati dulje, , nismo svi slušali starce, (ja prvi ), ali bila su druga vremena! | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | Re: IZLASCI!! Citat:
khm, da vise kod tebe, u kojem smislu ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 35
![]() | Re: IZLASCI!! ma jbt..slazem se da nemaju klinki kaj radit vani...eo sad kaj se desilo s ovom curom jbt! al di je njima mozak bio?? mislim, kaj nije logicno da jos dok ti je klinac dijete da mu objanis : NIKAD NEMOJ STOPIRAT NI ULAZIT U AUTO S NEKIM KOG NE POZNAŠ! i nema ali... ne jebe me... meni to glupo, koji k**** ona ima stopirat?? il srijedi prijevoz il nejdi van! arrrrrrggghhh
__________________ ...bili su na tvojoj strani kad si bio prva liga, a sad si na dnu dna a njih boli briga... |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: IZLASCI!! cvekica sve 5 kod ovog zanjeg dijela za izlazak van ak nemas prijevoz, al da te sam uputim, ona je znala s kim sjeda u auto jer je znala tog decka ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: IZLASCI!! Citat:
![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #28 (permalink) | ||||
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: IZLASCI!! Citat:
Citat:
Citat:
pa da ne smije zakonski,ali ima puno klinaca koji ostaju,pa ih murija vidi i ništa ne sere... Citat:
aha...oćeš!!! ja sam rano počela izlazit,tak s 15 god,i već mi je dosadilo,sve je uvijek isto...mjenjaj mjesta,ond će bit bolje...ma i ne moš upast svagje ak si maloljetna...osim ak ne izgledaš puuunooo starije i ak nemaš neku štelu na upadu u diskač ak imaju zaštitari koji gledaju osobne | ||||
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: IZLASCI!! Ja nisam baš ni bio lud za izlascima (Ako kojim slučajem navrati frend/bratić nema tu cile-mile, obavezno se izlazi). Dok sam htio van samo sam lijepo pitao i dobio zeleno svjetlo za par dana naprijed. Jednom sam samo grdo zalomio dok sam se pojavio 2 dana poslije doma sav pijan, blatan i razderanih hlača (ali to se može skoro svakom desiti) ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: izlasci, roditelji, zabrane |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:06.

), ali bila su druga vremena!

Hello!