| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi IZLASCI!! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mab baš nikad mi starci nisu određivali u kolko moram biti doma, to sam samo do sada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: IZLASCI!! Citat:
![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: IZLASCI!! a ako boli njih k za tebe, onda je i moje bolio k za mene, a ja tu vidim samo puno k . boli ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: IZLASCI!! Citat:
![]() Ja imam 13 godina i prvi put sam izašla u grad prije mjesec dana, od 21:00 - 0:30 ... do pola 1 je max. moj brat je u 2. srednje imao do 2 ![]() | |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 2,063
![]() ![]() | Re: IZLASCI!! Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ ....No, woman, no cry; No woman, no cry. Woman, little sister, don't shed no tears; No, woman, no cry.... | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: IZLASCI!! ha gle netko bi zelio biti stariji nego je al nea veze, nek se decko osjeca starije ako hoce ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: IZLASCI!! Ma treba roditelje te balavundrije prijaviti centru za socijalnu skrb. Onda se pitaju kako su generacije sve gore i gore... Pa kako neće biti kada se curice vucaraju po klubovima do 3, a dečki vise po klupicama u kvartovima i smišljaju kakvu će pizdariju napraviti.... |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: mostar
Poruka: 9
![]() | Re: IZLASCI!! imala do 11 do neki dan...sad mogu i duže...normalno provjere me..al razumijem to..da sam ranije ostajala do duže do sad bi mi dosadilo...a ovako je puno bolje...
__________________ I aM nOt A pRiNcEss-My NeeDs ArE mOrE LiKe a QuEeN!!! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: izlasci, roditelji, zabrane |
« Obuća i njeno značenje
|
stross »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:20.

Hello!