| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi IZLASCI!! u Društvo forumu; Reci da ides spavati kod neke frendice...i da kao idete van i vracate se u 11 i onda ju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-06-08 Lokacija: Osijek Godina: 15
Poruka: 20
![]() | Re: IZLASCI!! Reci da ides spavati kod neke frendice...i da kao idete van i vracate se u 11 i onda ju nazoves kazes dosla si kod nje...i izađete oko 12 i hi life.... tako sam ja jednom zaruzila do 6 ![]() (btw. imamo isto godina)
__________________ Wir haben kein Probelm mit Alkohol, nur ohne!!! ![]() Schatz, wir 2 sind einfach zu cool fur diese Welt!! |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-06-08 Lokacija: Osijek Godina: 15
Poruka: 20
![]() | Re: IZLASCI!! dotad cu moc bit duze vani ...valjda ![]() ![]() Nema veze naci cu ja novu zrtvu ![]()
__________________ Wir haben kein Probelm mit Alkohol, nur ohne!!! ![]() Schatz, wir 2 sind einfach zu cool fur diese Welt!! |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: IZLASCI!! di izlazim..runa.. ali najviše pošto živim na medvednici..odemo u šumu!!(ima je posvuda!!)
__________________ Hladan sam i surov, volim zimu, led , samoču i samodisciplinu! Mrzim ljeto,..vručinu..more.. You can't kill me,I'm already dead. I'm at war with the world and every living soul in it! |
| | |
![]() |
| Tagovi: izlasci, roditelji, zabrane |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:57.