Stranica 1 od 10 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 92

Je li to bio znak???

Raspravljate o temi Je li to bio znak??? u Teens forumu, dio Društvo foruma; Danas povodom kraja škole smo uzeli cugu i išli na obalu Drave pit. I sada sam ja prvo otišao doma. ...

Starter
    Datum registracije
    20-06-08
    Poruka
    37
    Liked
    0 times

Je li to bio znak???

Danas povodom kraja škole smo uzeli cugu i išli na obalu Drave pit. I sada sam ja prvo otišao doma. I sad idem i ja pit na Dravu. I tako ja sam imao malih problema (nije važno kakvih) i ja sam malo zakasnio. I tamo su mi bili svi iz razreda. Svi pijani ko majka i u parovima. Neki su bili skupa za koje ne bih rekao nikad da će biti skupa. Većinom svi su bili u parovima osim pijanih cura koje su spavale i jedne cure koja mi se već duže vrijeme sviđa. I sad, kad sam ja došao tamo, ta cura mi je rekla da kasnim. I ja ono, kažem ok i idem si po nešto za piti. Vidio sam da je već dosta pijana. I sad kako sam ja išao, ona je polako došla do mene. I meni malo bilo čudno, ali šta ćeš. Svi su pili. I tako mi se ona nasmije i otiđe. Za par minuta mi opet kaže, zakasnio si. Ja joj kažem: Da rekla si mi. I onda je otišla opet. Ja sam tražio cigaretu da zapalim. I tako ja našao cigaretu od jednog lika i ona se vrati. Ja sjednem na pod i zapalim, a ona sjedne kraj mene. S moje desne se žvale i s moje lijeve se žvale, a pored mene je lijepa djevojka s kojom neznam što da napravim.

Moje pitanje: Jesu li ono bili znakovi da me želi ili nisu. Ako nisu, ako je to samo bio rezultat alkohola, nema problema
    Ako jesu, požalit ću, ali i neću požalit jer joj frendica ima roćkas u subotu pa će nas sve pozvati i tamo će se piti. I još itekako će se piti. I tamo ima kaučeva i fotelja. Pa će biti druge šanse.

Nadam se da ćete mi odgovorit i da nećete pisat da sam budala. Aj molim vas. Plizzzzz

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Re: Je li to bio znak???

Verovatno joj se svidjaš, ali zar je bitno što će se piti?Ili ti tek tada imaš petlju da pokušaš nešto?

Starter
    Datum registracije
    20-06-08
    Poruka
    37
    Liked
    0 times

Da da. A i neznam. Ne želim da me hoće samo kad je pijana

Tad je najlakše, a i tad je predzadnji put vidim

Možda kakvi savjeti, kako prići, što reći?

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Možda joj se samo žvalilo.

Starter
    Datum registracije
    20-06-08
    Poruka
    37
    Liked
    0 times

Sad me obeshrabruješ. Damn ti

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Najbolje ćeš znat tako da ju pitaš. Pošalji SMS:

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

A što je najgore što se može dogoditi?? Imaš drugu šansu i iskoristi je. Nemaš što izgubiti.

Starter
    Datum registracije
    20-06-08
    Poruka
    37
    Liked
    0 times

I da, nije joj se samo žvalilo jer ju je jedan lik opsjedao i motao se kraj nje, a ona nije trzala. I što da joj napišem u sms-u?

Najgore što se može dogoditi je da me odgurne i da mi se svi smiju. A vidjet ću ja već

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

ne salji sms nego kad se vidite popricaj s njom.

jabali vas sms-ovi, facebook, myspace poruke i sl kurci palci, popricas ka covik, bar ces znat na cemu si.

ako ces slat sms onda napisi joj di da se nadjete pa joj reci sto imas.
    Zadnji Uredio Sahataba : 10-06-09 u 17:46

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Citat Pravi autor: carbon888 Pogledaj Poruke
    I da, nije joj se samo žvalilo jer ju je jedan lik opsjedao i motao se kraj nje, a ona nije trzala. I što da joj napišem u sms-u?

Najgore što se može dogoditi je da me odgurne i da mi se svi smiju. A vidjet ću ja već
    ma neće te odgurnuti

Stranica 1 od 10 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku