jel ovdje rijec o biljaru iline igram dobro biljar.. dzepni biljar mozda malo bolje
i palim se na decke koji sviraju gitaru
![]()
Raspravljate o temi Je li istina da se djevojke pale na glazbenike u Teens forumu, dio Društvo foruma; slažem se, ali onaj zadnji trzaj ne zna niko napraviti tako dobro kao što sam sebi napraviš...
i palim se na decke koji sviraju gitaru
![]()
Dečeci, kad budete imali titulu kao ja...onda se javite. I ja volim muzičarke...ali stvarno. Egzotične su.
Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata
jao, volim dečke s gitrom, ma sve u svemu dobri su ti muzičari![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Uvijek sam dobro prošao sa bivšim frendom gitaristom. (a ne sviram)
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
moj rodjak svira po svadbama, al tako zaradjuje da plati studij u mostaru i mogu reci da se neke i pale na to sto je muzicar! svaka svadba druga cura, pocesto on njih mijenjaal i nisu to bas neke obrazovane, vise su za ono "bez obaveza"
opet cast izuzecima!
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!
mos mislit...
zato je Freddy Mercury bio peder..
![]()