| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi jel vam se ikad dogodilo da.. u Društvo forumu; ....amo rec svaka sitnica zivcira starce ... ne znam ono jednostavno u zadnje vrijeme sve sto ucinim nekako nasekiram staru... vjerovatno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-08 Godina: 16
Poruka: 13
![]() | ....amo rec svaka sitnica zivcira starce ... ne znam ono jednostavno u zadnje vrijeme sve sto ucinim nekako nasekiram staru... vjerovatno sam jos onako jel u pubertetu, pa imam malo iskrivljen pogled na to sve al bi volio da neko nest komentira neka svoja iskustva ako moze ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: jel vam se ikad dogodilo da.. Citat:
dal mi se to dogodilo? da je još prije....
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,675
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam se ikad dogodilo da.. A stara verovatno prolazi kroz klimaks, ili ima druge svoje probleme, pa bas i nema zivaca za tvoje tinejdzerske 'bubice'.
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: jel vam se ikad dogodilo da.. LOLOL meni se to svaki dan dešava. ![]() ![]() Najviše stari kenja....ustvari on i jedini kenja da sam ja za sva njegova sranja kriv. ![]() Ima neke svoje brije.......ti si kriv ! ![]() LOSER ! ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 179
![]() | Re: jel vam se ikad dogodilo da.. pa kaj nisi to već mogao zaključit il raspravljat sa kolegama ![]() tako je to al nezna se zašto, ima djece sa dobrim roditeljima, bole ih qurac za njih, ne pitaju previše i toleriraju dosta toga ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam se ikad dogodilo da.. to se svima dogodilo, događa i dogodit će se...intenzitet prigovaranja će padat i rast...i ovisi puno o tebi samom kako se ponašaš... svi smo imali ta razdoblja kad se činilo kao da nikad starci nisu zadovoljni...ali skužit ćeš na kraju da roditelji ne seru bezveze i da i oni imaju pravo...
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
![]() |
| Tagovi: sekiranje, starci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:56.