| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi jel vam se ikad dogodilo da.. u Društvo forumu; Naravno da imaju pravo u nekim stvarima, al nekad zbilja pretjeraju... Kad god pomislim malo bolje, nije ni njima svejedno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-03-08 Godina: 17
Poruka: 7
![]() | Re: jel vam se ikad dogodilo da.. Naravno da imaju pravo u nekim stvarima, al nekad zbilja pretjeraju... Kad god pomislim malo bolje, nije ni njima svejedno kamo ce nas pustit, kako cemo skolu zavrsit i slicno... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-08 Godina: 16
Poruka: 22
![]() | Re: jel vam se ikad dogodilo da.. al evo u zadnije vrijeme ja sam skonto nacin kako da smirim staru samo svaki put kad idem u sobu recem da idem ucit nest sto lako dobijem 3-4-5. i onda ona bude sretna i zadovoljna i ne pegla me toliko ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| fear of the dark | Re: jel vam se ikad dogodilo da.. šta te majka pegla? tuče?? nazovi plavi telefon..aupppsss...to je za zlostavljanje žena... ne znam šta je za zlostavljanje djece.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 1,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam se ikad dogodilo da.. ignoriranje je loš obrazac ponašanja, za tebe. ako tako misliš rješavati i ostale situacije u životu, moram ti reći, neće biti dobro. prirodno je da si usredotočen na sebe. probaj 5 min razmisliti o tome što muči tvoju mamu il tatu. jel to posao, mala plaća, zdravlje, familija, nešto drugo? umjesto da glumiš kip probaj im malo pomoći, a i oni će tebi. i svi sretni i zadovoljni.
__________________ You only live twice |
| | |
![]() |
| Tagovi: sekiranje, starci |
« Norijada!!!!
|
pokloni za dečke »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:59.