Stranica 1 od 9 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 86

jesam ispravno postupila?

Raspravljate o temi jesam ispravno postupila? u Teens forumu, dio Društvo foruma; Ovako: prije par dana bila je luda zabava na otvorenom, gdje se često ja i moje društvo okupljamo. Sve je ...

Starter Avatar od korisnika Vona
    Datum registracije
    18-05-08
    Poruka
    69
    Liked
    0 times

Exclamation jesam ispravno postupila?

Ovako: prije par dana bila je luda zabava na otvorenom, gdje se često ja i moje društvo okupljamo. Sve je bilo ok, dok nisam naletjela na svoju VELIKU LJUBAV kako se valja po travi s -ajmo nazvat curu " BESPLATNOM KURVOM". Okrenula sam se i otišla. Izronila milijon suza,i prijatelji su me došli tješiti, a svi su znali da je to MOJA LJUBAV, a nakon deset min ja tu curu susretnem i pitam je:
    -šta si ti radila prije 10 min
    -znaš ti-kaže ona meni
    -neznam-odgovorim
    -pa bila sam s .................-kaže kuja podrugljivo
    -zašto!-nastavljam je u bijesu ispitivati
    -pa jer me pitao- odgovorila je
    -a ti kuravačo morala si pristati?-upitam je
    -ko ti je kriv što te neće-odgovori ona i prasne u smijeh....

A JA JOJ OPALIM TAKVU ŠAMARČINU I POČUPAH JU, DA JOJ SE GLAVA OKRENULA I REKLA JOJ DA AKO GA JOŠ JEDNOM TAKNE DA ĆU JE ISPRIBIJATI NA MRTVO IME!!! ONA JE ODLETJELA KAO LUDA, TAKO REĆI POBJEGLA, A DA NIJE UBILA BIH JE!!!!!

ŠTO MISLITE O OVOM CIJELOM DOGAĐAJU I MOM POSTUPKU, POMOZITE, ALI PRIZNAJEM DA SAM SE NAKON TOGA ŠTO SAM JU ISPRIBIJALA JAKO BOLJE OSJEĆALA......

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

Re: jesam ispravno postupila?

jesi snimila možda kak se čupate? jeste se hrvale u blatu? ?
    Bolje desnica nego prknenica!

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

koliko imaš godina?

a i samo dižeš ego tom liku
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

kad stigneš i njemu odvali šamarčinu i počupaj ga za kosu. tek ćeš tad bit 100% mirna.

KURŠLUS Avatar od korisnika cina
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    24
    Poruka
    6,178
    Liked
    221 times

u sta se ovaj forum pretvara ?
    jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

jadno, glupo i primitivno... eto ti kratak opis tvog djela...

jednostavno odes... i to je to... zivot ide dalje...

Starter Avatar od korisnika Vona
    Datum registracije
    18-05-08
    Poruka
    69
    Liked
    0 times

ALI DA ONA NIJE BILA BEZOBRAZNA PREMA MENI, NEBI JE LUPILA... A "MY LOVE" JE TO BILO SMIJEŠNO I REKAO MI JE SVAKA ČAST I PRASNUO JE OD SMIJEHA, A JA VOLIM KAD SE ON SLATKO SMIJE..... HE HE

BTW IMAM 15 GOD

KURŠLUS Avatar od korisnika cina
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    24
    Poruka
    6,178
    Liked
    221 times

Citat Pravi autor: Vona Pogledaj Poruke

BTW IMAM 15 GOD
    sta dalje pisat...
    jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

blago vama... sto volin vidit takvu dicu na rivi kad mi se ka napiju pa izvode pizdarije... pocet cu vas bacat u more da se malo razladite... ili u jebene kad okupirate prostor

sve u svemu glupo, jadno, nezrelo i primitivno...

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Cek, to je bivsi? Ako je tako, pogresno si postupila! Nikad se ne prepiri sa istim polom zbog decka, nisu zasluzili! Ja se ni u ludilu ne bih uopse obracala toj 'drugoj', sto je najgore i njoj dizes ego, sve probleme smatram da treba resavati iskljucivo s njim!

Ako je to sadasnji, opet si pogresila, gadno! Nisi se mogla nize spustiti, a nju i njega uzdignuti! Dajte, ljudi, malo vise diplomatije, sta skacete odmah jedni na druge!

Ako je to samo decko koji ti se svidja i nameravas nesto ostvariti s njim, naravno, pogresila si... Moram li objasnjavati?!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Stranica 1 od 9 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku