jesi snimila možda kak se čupate? jeste se hrvale u blatu? ?
Raspravljate o temi jesam ispravno postupila? u Teens forumu, dio Društvo foruma; Ovako: prije par dana bila je luda zabava na otvorenom, gdje se često ja i moje društvo okupljamo. Sve je ...
jesi snimila možda kak se čupate? jeste se hrvale u blatu? ?
Bolje desnica nego prknenica!
koliko imaš godina?
a i samo dižeš ego tom liku
kad stigneš i njemu odvali šamarčinu i počupaj ga za kosu. tek ćeš tad bit 100% mirna.
u sta se ovaj forum pretvara ?![]()
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
jadno, glupo i primitivno... eto ti kratak opis tvog djela...
jednostavno odes... i to je to...zivot ide dalje...
ALI DA ONA NIJE BILA BEZOBRAZNA PREMA MENI, NEBI JE LUPILA... A "MY LOVE" JE TO BILO SMIJEŠNO I REKAO MI JE SVAKA ČAST I PRASNUO JE OD SMIJEHA, A JA VOLIM KAD SE ON SLATKO SMIJE..... HE HE
BTW IMAM 15 GOD
blago vama... sto volin vidit takvu dicu na rivi kad mi se ka napiju pa izvode pizdarije... pocet cu vas bacat u more da se malo razladite... ili u jebene kad okupirate prostor
sve u svemu glupo, jadno, nezrelo i primitivno...![]()
Cek, to je bivsi? Ako je tako, pogresno si postupila! Nikad se ne prepiri sa istim polom zbog decka, nisu zasluzili!Ja se ni u ludilu ne bih uopse obracala toj 'drugoj', sto je najgore i njoj dizes ego, sve probleme smatram da treba resavati iskljucivo s njim!
Ako je to sadasnji, opet si pogresila, gadno! Nisi se mogla nize spustiti, a nju i njega uzdignuti! Dajte, ljudi, malo vise diplomatije, sta skacete odmah jedni na druge!
Ako je to samo decko koji ti se svidja i nameravas nesto ostvariti s njim, naravno, pogresila si... Moram li objasnjavati?!![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.