Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Kad sam bio mlad i lud... u Društvo forumu; Kakvi ste bili kad ste bili od osnovne do srednje škole, jeste bili štreberi učili, ili ste bili frajeri, barili ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-05-07, 20:12   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Kad sam bio mlad i lud...

Kakvi ste bili kad ste bili od osnovne do srednje škole, jeste bili štreberi učili, ili ste bili frajeri, barili curice i zlostavljali ostalu ekipu ili ste bili tihi, povučeni...
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 20:23   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,488
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: Kad sam bio mlad i lud...

Pa ja sam još uvijek mlad i lud A odgovor na ono gore je "Da"
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 20:43   #3 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ma dobro, ali osnovna škola do srednje
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 20:48   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Mislim da sam to već opiso u temi " Kakvi ste bili u srednjoj, osnovnoj, faksu"
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 20:48   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

osnovna do srednje... pa uglavnom sam zlostavljao mlađe ( al ne jako )
bio sam ufuran u zatvorske filmove , pa smo ja i lega tražili kuje(zatvorki izraz) ...
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 20:57   #6 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

U osnovnoj pa isto ko i sad, samo puuuuno luđa, imala sam prijateljicu s kojom sam bila kao nokat i prst, svi su nas u razredu gledali čudno jer smo se nas dvije nenormalno puno zajebavale, ko dvije luđakinje... a onda sam upoznala još luđu Jedino me malo pubertet zajebavao... ali uglavnom bila sam jako ludo dijete...
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 21:00   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 451
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55

u osnovnoj pocetak streberko, kasnije nis posebno lud ali lijen za popizdit, a sad u srednjoj sam najluđi i volim curice ali ne zlostavljam ekipu (previse )
Hacker55 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 21:46   #8 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja sam bila "ona curica" u razredu. Imala sam plavu kosu, uvijek neke haljinice, napirlitana, mašnice, bla, bla... Prava šminkerica.

U 7 i 8 se to malo promjenilo... počela sam tući druge cure, a i one mene, čak smo imali i neke klanove po školi.

U srednjoj me počeo pubertet šorati, pa me za školu nije baš puno bolilo briga, bitno mi je da sam dolazila sređena (a dečke nismo imali) i da smo srijedom, petkom i subotom izlazile van. Nisam baš bila omiljena u razredu zbog bahatosti i buntovništa, a možda su neke i bile ljubomorne.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 21:58   #9 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja se nisam nikad tukla, ali sam jednom curu iz razreda pukla šakom.. a ni mene u srednjoj nisu voljeli jer sam bila svoja i iskrena za razliku od drugih cura koje su se jedna drugoj vječito uvlačile u guzice..
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 22:02   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ja sam radio svakakve gluposti, tuko sam se samo u obrani, al to je bilo do nesvijesti. Čak sam u Osnovnoj i ukor dobio. Al, učitelji i profesori me nisu previše dirali, jer sam uvijek imo dobre ocjene, išo po kojekakvim natjecanjima, pa sam im trebo. Ispo sam na kraju "normalan"
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lud, mlad

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103