| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kad sam bio mlad i lud... u Društvo forumu; Kakvi ste bili kad ste bili od osnovne do srednje škole, jeste bili štreberi učili, ili ste bili frajeri, barili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... U osnovnoj pa isto ko i sad, samo puuuuno luđa, imala sam prijateljicu s kojom sam bila kao nokat i prst, svi su nas u razredu gledali čudno jer smo se nas dvije nenormalno puno zajebavale, ko dvije luđakinje... a onda sam upoznala još luđu Jedino me malo pubertet zajebavao... ali uglavnom bila sam jako ludo dijete...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... Ja sam bila "ona curica" u razredu. Imala sam plavu kosu, uvijek neke haljinice, napirlitana, mašnice, bla, bla... Prava šminkerica. U 7 i 8 se to malo promjenilo... počela sam tući druge cure, a i one mene, čak smo imali i neke klanove po školi. U srednjoj me počeo pubertet šorati, pa me za školu nije baš puno bolilo briga, bitno mi je da sam dolazila sređena (a dečke nismo imali) i da smo srijedom, petkom i subotom izlazile van. Nisam baš bila omiljena u razredu zbog bahatosti i buntovništa, a možda su neke i bile ljubomorne. ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... Ja se nisam nikad tukla, ali sam jednom curu iz razreda pukla šakom.. a ni mene u srednjoj nisu voljeli jer sam bila svoja i iskrena za razliku od drugih cura koje su se jedna drugoj vječito uvlačile u guzice..
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... Ja sam radio svakakve gluposti, tuko sam se samo u obrani, al to je bilo do nesvijesti. Čak sam u Osnovnoj i ukor dobio. Al, učitelji i profesori me nisu previše dirali, jer sam uvijek imo dobre ocjene, išo po kojekakvim natjecanjima, pa sam im trebo. Ispo sam na kraju "normalan" ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: lud, mlad |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:05.

A odgovor na ono gore je "Da"
pa isto ko i sad, samo puuuuno luđa, imala sam prijateljicu s kojom sam bila kao nokat i prst, svi su nas u razredu gledali čudno jer smo se nas dvije nenormalno puno zajebavale, ko dvije luđakinje... a onda sam upoznala još luđu
)