| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kad sam bio mlad i lud... u Društvo forumu; Slično, samo bez natjecanja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Kad sam bio mlad i lud... Slično, samo bez natjecanja
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Celebrity | Re: Kad sam bio mlad i lud... u osnovnoj sam bila dobra,naivna štreberica,kad mi je udario pubertet u glavu postala sam uglavnom sve suprotno!više sam bila oko škole nego u školi,ali zahvaljujući svojoj snalažljivosti uvjek sam imala dobre ocjene
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... Ja sam u osnovnoj bila mirna i povucena, nisam imala neku najbolju legicu, sa svima sam bila onako ok, ali nista posebno. Ali zato kad sam dosla u srednju povampirila se To su bili zlatni dan markiranja, zahebavanja i ludovanja. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kad sam bio mlad i lud... nikad nisam ni bila normalna tako da sam i sada luda... frendice i ja samo gluposti izvodimo... a jbg...jednom si mlad... ja uživam u toj mladosti...
__________________ ...0čI sU Ti UmorNe ka0 Da Si PlaKaLa, UsNe Su Ti CrvEnE Ka0 Da Si Ga LjuBilA... Ne LaŽi, MalenA, NiSi Ga pReb0lJeLa, 0sTa0 Je TraG k0lik0 Si Ga w0LjeLa... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kad sam bio mlad i lud... u osnovnoj tiha, povucena, sramezljiva, streberica u srednjoj od streberice vise ni S, pukla me lijenost, bolio me q... vise sam bila na kavama okolo nego u skoli izlasci, zabava, decki su mi bili na 1. mjestu, kao i vecini ![]()
__________________ |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... Bila sam baš onako buntovnica,smatrali su me malo čudnom.Neznam kaj me spopalo,a prolazila sam s 5.Uostalom bila sam i zajebantica,al je u razredu bilo glupe djece kaja ne kuže fore.... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... Koja su to vremena bila.... Siječam se da sam u 5-6 razredu s još par likova smislio igricu, zvala se "jaja u stativu" . Ekipa bi na odmor inače izašla na igralište, onda bismo prozvali nečije ime i rekli jaja u stativu. Lik bi počeo trčat ali svi ostali likovi bi ga okružili i nije imao kud, oborili ga i uhvatili za ruke, noge, glavu i leđa. Onda bismo se okrenuli prema branci, raširili mu noge i zaletili se s njim u stativu Kao kad su oni u srednjem vijeku uzimalu balvane i rušili vrata od dvorca . I da, jako boli. Nakon udarca čulo bi se "pluuuuuuuuuuuum", hehe zazujala bi metalna branka . |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lud, mlad |
« -
|
Postivanje tudjeg misljenja!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:52.

To su bili zlatni dan markiranja, zahebavanja i ludovanja.
u srednjoj od streberice vise ni S, pukla me lijenost, bolio me q... vise sam bila na kavama okolo nego u skoli