| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kad sam bio mlad i lud... u Društvo forumu; ja san uvik bila i ostala ista, nikad streberica, uvik prosjecne ocjene i jedna od onih najludih u razredu koja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kad sam bio mlad i lud... ja san uvik bila i ostala ista, nikad streberica, uvik prosjecne ocjene i jedna od onih najludih u razredu koja ce uvik picat, uvik bit tamo di su problemi... u osnovnoj smo nas 5 prijateljica natukle jednu zensku zato jer nas je nazvala "kurvama", ona dobila batina, mi dobile prediskljucenje... ![]() ajde sad san se malo popravila bar se ne tucen vise, a svejedno iman prediskljucenje, vjerovatno jer me nikad nema u skoli ![]()
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... joj, baš i ful super crna_8, joj jel me molim te moš stavit u svoju listu prijatelja, želim da ljudi vide kako sam prijatelj od ful super ljudi, baš si superiška, aj molim te, joj meni joj
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... Znan da ti ovo ništa neće značit šta ću ti reč, ali joj meni moraš se školovat, jel kad uvatiš malo ozbilje i godina vidit češ da su svi ti đirevi bili dobri tada, ali da su "sada" zakurac , al sviđa mi se ova priča o cipelarki 5 na 1, moraš se i više tuć, sad ti lipo provociraj druge cure i kad ti nešto kažu nacipelariš ih ti i tvoja ekipa cura Najbolje ti je da uvatite nekog pederkastog lika ka šta je onaj iz milijunaša i da ga natamburate, to bi bilo zakon ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... Poslije se razvila igra, u kojoj bi se momak oborio na pod, postavili bi ga na bok, dvojica bi sjela na njega, držala ga i imobilizirala, dok bi mu treći ulijevo radensku u uho bilo je zbilja gadno ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kad sam bio mlad i lud... ja sam u snovnoj bio prosjecan djecarac...miran, tih, ni dobre ni lose ocijene...zlatna sredina.....sav u svom svijetu...nisam se nikome zamjerao nit radio gluposti i onda sam se u srednjoj "pokvario"....prolazio sa odlicnim, nije me vise brinulo tko je faca tko nije....niti sam bio tih i povucen...branio sam svoju reputaciju i reputaciju mog drusta i nije mi bilo tesko zakacit se sa nekim za dobrobit ekipe... ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kad sam bio mlad i lud... Osnovna je bila najbolji dio mog života, najbolja ekipa i prijatelji s kojima sam još i sad, srednja malo zaostaje jer više nije bilo dječjih ludorija ali zato 3 godina i odlasci iz škole zbog jedne djevojke skoro su me koštali glave ali bilo je ludo i puno adrenalina! ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kad sam bio mlad i lud... U osnovnoj sam bija streber....al u 7 i 8. sam narasta pa sam posta zanimljiv curicama..one meni također...al svejedno sam bija streber,iša sam na skoro sva natjecanja....u srednjoj sam bija OK,prosjek uvijek preko 4,0,al ne kao osnovna...tada sam počeja trenirat i izlazit....nista posebno standardan mulac djir...usput sam postajao neugodno direktan i sarkastičan......volija sam podjebavat i par puta udijelio batine,a par puta i dobio solidne batine...no nije me opametilo.....i postajao sam sve napetiji vrsnjakinjama,to me samo sjebalo osta sam sramezljiv i uvijek zenska ulijeće meni,ne ja njoj ....sad sam malo iskompleksiran dvadesettrogodisnjak koji studira i radi,a sam ne zna sto bi sa sobom osim sto znam da bi promjenu ![]()
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Beograd Godina: 39
Poruka: 158
![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... Eh..Kad je to bilo Poshla sam sa 6 god, u prvi razred (glupost) Osnovnu i srednju (ekonomska) zavrshila sam vrlodobrim uspehom. I, bila sam dobro dete P.S. Sad nisam dobra ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: lud, mlad |
« -
|
Postivanje tudjeg misljenja!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:13.

, al sviđa mi se ova priča o cipelarki 5 na 1, moraš se i više tuć, sad ti lipo provociraj druge cure i kad ti nešto kažu nacipelariš ih ti i tvoja ekipa cura

bilo je zbilja gadno