Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Kad sam bio mlad i lud... u Društvo forumu; ja san uvik bila i ostala ista, nikad streberica, uvik prosjecne ocjene i jedna od onih najludih u razredu koja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-05-07, 20:25   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 18
Poruka: 194
crnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku crnka_8
Re: Kad sam bio mlad i lud...

ja san uvik bila i ostala ista, nikad streberica, uvik prosjecne ocjene i jedna od onih najludih u razredu koja ce uvik picat, uvik bit tamo di su problemi...
u osnovnoj smo nas 5 prijateljica natukle jednu zensku zato jer nas je nazvala "kurvama", ona dobila batina, mi dobile prediskljucenje...
ajde sad san se malo popravila bar se ne tucen vise, a svejedno iman prediskljucenje, vjerovatno jer me nikad nema u skoli
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 20:35   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-05-06
Poruka: 307
0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase

joj, baš i ful super crna_8, joj jel me molim te moš stavit u svoju listu prijatelja, želim da ljudi vide kako sam prijatelj od ful super ljudi, baš si superiška, aj molim te, joj meni joj
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 20:37   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 439
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Znan da ti ovo ništa neće značit šta ću ti reč, ali joj meni moraš se školovat, jel kad uvatiš malo ozbilje i godina vidit češ da su svi ti đirevi bili dobri tada, ali da su "sada" zakurac , al sviđa mi se ova priča o cipelarki 5 na 1, moraš se i više tuć, sad ti lipo provociraj druge cure i kad ti nešto kažu nacipelariš ih ti i tvoja ekipa cura
Najbolje ti je da uvatite nekog pederkastog lika ka šta je onaj iz milijunaša i da ga natamburate, to bi bilo zakon
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 21:45   #24 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Poslije se razvila igra, u kojoj bi se momak oborio na pod, postavili bi ga na bok, dvojica bi sjela na njega, držala ga i imobilizirala, dok bi mu treći ulijevo radensku u uho bilo je zbilja gadno
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 22:16   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,186
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

ja sam u snovnoj bio prosjecan djecarac...miran, tih, ni dobre ni lose ocijene...zlatna sredina.....sav u svom svijetu...nisam se nikome zamjerao nit radio gluposti
i onda sam se u srednjoj "pokvario"....prolazio sa odlicnim, nije me vise brinulo tko je faca tko nije....niti sam bio tih i povucen...branio sam svoju reputaciju i reputaciju mog drusta i nije mi bilo tesko zakacit se sa nekim za dobrobit ekipe...
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 00:22   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 24
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

Osnovna je bila najbolji dio mog života, najbolja ekipa i prijatelji s kojima sam još i sad, srednja malo zaostaje jer više nije bilo dječjih ludorija ali zato 3 godina i odlasci iz škole zbog jedne djevojke skoro su me koštali glave ali bilo je ludo i puno adrenalina!
Belial je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 02:04   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 24
Poruka: 250
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom

U osnovnoj sam bija streber....al u 7 i 8. sam narasta pa sam posta zanimljiv curicama..one meni također...al svejedno sam bija streber,iša sam na skoro sva natjecanja....u srednjoj sam bija OK,prosjek uvijek preko 4,0,al ne kao osnovna...tada sam počeja trenirat i izlazit....nista posebno standardan mulac djir...usput sam postajao neugodno direktan i sarkastičan......volija sam podjebavat i par puta udijelio batine,a par puta i dobio solidne batine...no nije me opametilo.....i postajao sam sve napetiji vrsnjakinjama,to me samo sjebalo osta sam sramezljiv i uvijek zenska ulijeće meni,ne ja njoj ....sad sam malo iskompleksiran dvadesettrogodisnjak koji studira i radi,a sam ne zna sto bi sa sobom osim sto znam da bi promjenu
Odgovori sa citatom
Star 18-08-07, 22:14   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 39
Poruka: 158
enigma_ se izdvaja iz mase

Eh..Kad je to bilo

Poshla sam sa 6 god, u prvi razred (glupost) Osnovnu i srednju (ekonomska) zavrshila sam vrlodobrim uspehom.
I, bila sam dobro dete

P.S. Sad nisam dobra
enigma_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 01:12   #29 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,984
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

uopće ne želim djeliti s vama kakav sam bil jer to je...ajoj..
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 03:06   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

osnovna teške ambicije,srednje.malo lakše,faks ovisno o raspoloženju
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lud, mlad

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108