| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kad sam bio mlad i lud... u Društvo forumu; U školi uvijek uzorna, ali izvan nje vrag.....bila.....i ostala... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... U školi uvijek uzorna, ali izvan nje vrag.....bila.....i ostala
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Godina: 18
Poruka: 53
![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... u bogte...mene da je netko vidio nebi mi nikada dao toliko god koliko sam imao u osnovnoj u recimo 7 i 8 razu...mogo sam popit više nego neki srednjoškolci,,,nisam nikoga zlostavljao ali se furala zajebancija na veliko,,,u srednjoj se sve to malo stišalo,,,ali alkohol još uvijek teče na hektolitre,,,hehe,,,a i cure se redovito mijenjaju
__________________ Jutro-molitva protiv mamurluka Podne-molitva za dobro jelo Noć-molitva za dobar sex |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... kad sam bio mlad i lud........... u mojoj glavi je sve bilo uzalud ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... Lud, totalno. Sad sam se malo smirio i uozbiljio, ali geni su geni. Kod mene postoji vječiti sukob između intelekta i nagona, emocija. Nekad sam totalno racionalan, a nekad divlji i neobuzdan. Mislim da će jedna zdrava ravnoteža između ove dvije totalne krajnosti učiniti od mene ozbiljnu i zrelu osobu. Proces je već odavno počeo. Zadnji Uredio Korozija : 08-01-08 u 13:59. |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 35
![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... Citat:
![]()
__________________ ...bili su na tvojoj strani kad si bio prva liga, a sad si na dnu dna a njih boli briga... | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kad sam bio mlad i lud... uff to su bili dani... aja razredna luda i kroz cjelu osnovnu i srednju najviše zajebavao kolege i profesore! znalo se to obit u glavu.. al fakit... bilo je 'ebeno zabavno... onako bez brige za preksutra... samo zeka peka 'n sh!t! cugat se počelo u sedmom pomalo kao u pušit(gaddem).. s 13prvi piz dima XD ma ludilo brale.. da je to ponovit gde bi nam bio kraj )
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Tagovi: lud, mlad |
« -
|
Postivanje tudjeg misljenja!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:04.

hehe šalim se
Ljubav vlada
Tko rano rani,zahebo je pjevca

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.