| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kad sam bio mlad i lud... u Društvo forumu; tih i povučen do 4 razreda, a onda kombinacija ludosti i paranoje!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... cak i u penziji ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kad sam bio mlad i lud... Mlad sam još ali i lud ![]() Pa ono, u osnovnoj i srednjoj sam bio prva i glavna osoba za psine (na tomu sam izvrsno naučio kemiju i fiziku). Učio sam kako se priličilo, zadnjih mjesec dana ![]() Uvijek sam imao trojke i četvorke pa i u završnim razredima srednje (Smatran sam najinteligentnijom osobom u razredu ali jebiga, lijen do bola i nikad me nisu zanimale stvari koje smo učili, sva sreća na faksu su bar zanimljivi predmeti) OT: ako netko slučajno ima veće količine željezovog oksida (obična hrđa) neka mi javi na PM |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kad sam bio mlad i lud... bio sam luđak teški,stalno neka sranja radio po učionici ajd sad sam se s godinama malo primiro ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: Kad sam bio mlad i lud... Citat:
![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lud, mlad |
« -
|
Postivanje tudjeg misljenja!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:24.

ajd sad sam se s godinama malo primiro