| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kaj da radim? Zbunjena sam.. u Društvo forumu; Počela sam se viđati s jednim dečkom. Nije u potpunosti moj tip ali skroz je ok. Sviđa mi se i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-11-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 81
![]() | Kaj da radim? Zbunjena sam.. Počela sam se viđati s jednim dečkom. Nije u potpunosti moj tip ali skroz je ok. Sviđa mi se i uvijek imamo o čemu razgovarati. Ali imam dojam kao da bi se on samo ljubakao sa mnom, a meni to, iz ne znam kojeg razloga, nije toliki gušt. Mislim, kad me počne ljubiti i dok traje onda mi paše, ali nakon toga osjećam grižnju savjesti i bude mi neugodno. On ima potrebu viđati se sa mnom često i uvijek je on taj koji me poziva van. A meni se uopće nikud ne ide i totalno sam nezainteresirana za vezu. A opet, ne želim ga izgubiti niti povrijediti. Još nešto, imam dojam kao da mu ne mogu u potpunosti pristupiti. Kao da skriva nešto od mene. I stalno mi se kroz glavu motaju misli da on mene smatra nekim hirom jer sam dosta mlađa od njega. Ne znam.. zbunjena sam. A kad bi razgovarali ne znam da li bi išta postigli niti se meni da tako nespontano razgovarati. I da, ne bih mu imala hrabrosti reći da ja nemam potrebu za njim kao što on ima prema meni. I ne želim ga u nikojem slučaju povrijediti jer bi mi onda bio užasan bed.Baš mrzim ovakve situacije.. i možda se želim iz nje izvuči ali opet bojim se da neću propustiti nešto što bi moglo biti dobro. ![]() Da srkatim priču; ja se njemu sviđam masu puta više nego što se on sviđa meni. Da li ću ga s vremenom smatrati privlačnijim i hoće li mi biti draži ako je sada ovako u početku?
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. gle mala. ako buš previše razmišljala bude ti se paučina ulovila dolje. ajde se fino prepusti i uzivaj u ljubavi. Ako ćeš cijelo vrijeme misliti na loše stvari koje mogu proizaci neces dozvoliti lijepim stvarima da se dogode.. ps: ako nemas potrebe za njim i sa njim si zbog npr. statusa u drustvu nemoj biti sebična pizda (sory na teskom izrazu). Daj mu sansu da upozna neku koja će ga iskreno voljeti i htjeti biti sa njime radi njega samog. A ne radi onoga sto on predstavlja ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Znači ipak forsiram? Ali kako da mu onda dam do znanja da nisam zainteresirana? Al ako mu kažem da nisam za to, lagat ću. Jer stalo mi je do njega.. samo osjećam se čudno u njegovom društvu. Kao seksualni objekt. Eto tako. ![]() To me muči.
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. I još me nešto muči. Ne mogu učit, ne mogu se koncentrirat na ništa jer samo na ovo mislim. Znači li to da sam zaljubljena ili možda zabrinuta? LOL Ja samo totalno, al baš ono t-o-t-a-l-k-a zbunjena.
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Zaljubljena si.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. A nemreš imat i ovce i novce, malo bi se igrala pa nebi, pa ti dobro s njim a bed ti ga pustiti (vrlo vjerojatno strah da će naći drugu i onda poznato "to sam mogla biti ja"...). Čemu igrice? Pubertet...imponira to kaj je on stariji pa se samoj sebi činiš "odraslijom" ili?
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Ne znam. Možda ![]() Citat:
I nisu nikakve igrice nego jednostavno se osjećam kao da on vrši presing nadamnom. Kao što sam rekla, osjećam se kao seksualni objekt kada sam pored njega.. gleda me tim nekim čudnim očima. Evo izvući ću svoj citat da najbolje opišem kako se točno osjećam zbog njega: Citat:
__________________ | ||
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Kažeš da si dosta mlađa od njega.. jel još nekoga ovo neodoljivo podsjeća na jednu temu što je ljetos bila aktualna? OT: moj savjet je da otvoreno porazgovarate da vidiš što on očekuje od tebe, i da on vidi što ti očekuješ od njega. Vrlo jednostavno. Ja bih to tako da sam u takvoj nedoumici.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza zbunjenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:59.

I ne želim ga u nikojem slučaju povrijediti jer bi mi onda bio užasan bed.