| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kaj da radim? Zbunjena sam.. u Društvo forumu; A meni se uopće nikud ne ide i totalno sam nezainteresirana za vezu. A opet, ne želim ga izgubiti niti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. A meni se uopće nikud ne ide i totalno sam nezainteresirana za vezu. A opet, ne želim ga izgubiti niti povrijediti. pa što ti onda zapravo želiš??... ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Citat:
![]() ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. cuj...ako to nezelis i ako se ne osjecas ugodno ili sta vec nemoj forsirat sebe a njemu samo lazes i tako ces ga jos vise povrjedit nego da mu kazes istinu...bit ce mu lakse da si iskrena s njim nego da ga uvjeravas u nesto a i sebe da muscis ...napravi onako kako mislis da je ispravno
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Citat:
joooj... kao da je on jedan jedini.. okrenes se malo, otvoris oci i vidis jos 234567890 decki koji nisu niti malo losi samo tre treba potruditi i upoznati ih ![]()
__________________ | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Mene samo zanima koliko imaš ti godina a koliko on? Jel' se možda bojiš da će on inzistirat na sexu? Ili? Ne mogu ništa reći kad ne znam koliko imaš godina. Ako imaš 16-17 ili manje bit ćeš zbunjena naravno. To su te godine. Ako ne osjećaš neku privlačnost onda idi dalje. Nemoj se vezat za nekoga ako te ne ptivlači baš.... bolje to riješiti odmah nego odgađati jer kasnije bude sve teže. Bože moj... može on biti zgodan ali ne mora biti tvoj tip ili nešto... Druga stvar ako si ti mlađa i fora ti je biti sa starijim likom.... Uvijek možeš pričekati neko vrijeme pa ćeš sam vidjeti u kojem smjeru će vaš odnos ići... ako ne ide a ništa onda. Nađi drugoga.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Čitam što pišeš i sad sam i ja zbunjen. ![]() Gle očito nisi spremna za neke stvari i zato si zbunjena. Moraš s njim ozbiljno porazgovarat, jer bit će ti samo gore. Zbunjena si jer se bojiš, ne znaš dal to što radiš je ok, drag ti je pa ga zato ne želiš povrijedit. A zato što je stariji, bojiš ga se pa mu dopuštaš da radi što hoće, a poslije imaš grižnju savjesti. Očito to neće ići, jer ti bi se trebala ugodno osjećat u njegovom društvu i trebala bi biti sretna kad te zove van, a nisi. Za sad ti je najbolje da se zatvoriš u kuću, knjige u ruke i učit, a kad budeš spremna za dečka to ćeš sama osjetit. I neka taj dečko bude tvojih godina ili malo stariji, neka ti bude privlačan i da ga želiš svaki dan kraj sebe. ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-11-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 84
![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Ajme nije razlika tolika. Neću govorit godine. ![]() Danas smo malo razgovarali i rekao mi je da me ne želi na ništa siliti i da ćemo ići polako. Sad mi se sve više i više sviđa kada je toliko razuman. Nego problem je taj, da ja trenutno u životu nisam ovisna o vezanju za nekoga koliko je on ovisan. U tome je stvar. On bi se samo nalazio sa mnom i kissy-kissy i druženje i sve... a ja i nemam baš toliku potrebu za biti s njim ali kada se nađemo onda mi je dobro u njegovom društvu i sve mi paše. Čudna sam ja biljka, nema šta...
__________________ |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Lokacija: grad na dravi Godina: 21
Poruka: 265
![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Citat:
a ako si samo iz tog razloga jos uvijek s njim, onda ti grdno grijesis jer to je pogresno.. za uspostavu i odrzavanje veze je potrban niz drugih stvari,a ne strah od samoce.. a samo da znas, frajera uvijek mozes naci tako da.. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Nije bed bit nesiguran, nemoj se forsat i ne daj da te drugi forsaju, slušaj kaj ti tvoj želudec (iliti intuicija) govori i sve bu ok..
__________________ pametni znaju |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza zbunjenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:21.

samo tre treba potruditi i upoznati ih

pametni znaju