Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Kaj da radim? Zbunjena sam.. u Društvo forumu; A meni se uopće nikud ne ide i totalno sam nezainteresirana za vezu. A opet, ne želim ga izgubiti niti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-12-07, 18:10   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase
Re: Kaj da radim? Zbunjena sam..

A meni se uopće nikud ne ide i totalno sam nezainteresirana za vezu. A opet, ne želim ga izgubiti niti povrijediti.

pa što ti onda zapravo želiš??...
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 18:44   #12 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Sugar Pogledaj Poruke

Ne, nije mi bed da će on naći drugu nego mi je bed da ja neću naći drugoga.
Aha, bolje išta nego ništa?

Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 19:47   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-11-07
Godina: 15
Poruka: 202
toy_doll se izdvaja iz mase

cuj...ako to nezelis i ako se ne osjecas ugodno ili sta vec nemoj forsirat sebe a njemu samo lazes i tako ces ga jos vise povrjedit nego da mu kazes istinu...bit ce mu lakse da si iskrena s njim nego da ga uvjeravas u nesto a i sebe da muscis ...napravi onako kako mislis da je ispravno
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 21:11   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:

joooj... kao da je on jedan jedini.. okrenes se malo, otvoris oci i vidis jos 234567890 decki koji nisu niti malo losi samo tre treba potruditi i upoznati ih
Star 06-12-07, 23:15   #15 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Mene samo zanima koliko imaš ti godina a koliko on? Jel' se možda bojiš da će on inzistirat na sexu? Ili? Ne mogu ništa reći kad ne znam koliko imaš godina. Ako imaš 16-17 ili manje bit ćeš zbunjena naravno. To su te godine.

Ako ne osjećaš neku privlačnost onda idi dalje. Nemoj se vezat za nekoga ako te ne ptivlači baš.... bolje to riješiti odmah nego odgađati jer kasnije bude sve teže. Bože moj... može on biti zgodan ali ne mora biti tvoj tip ili nešto... Druga stvar ako si ti mlađa i fora ti je biti sa starijim likom....

Uvijek možeš pričekati neko vrijeme pa ćeš sam vidjeti u kojem smjeru će vaš odnos ići... ako ne ide a ništa onda. Nađi drugoga.
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 23:53   #16 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Čitam što pišeš i sad sam i ja zbunjen.

Gle očito nisi spremna za neke stvari i zato si zbunjena.

Moraš s njim ozbiljno porazgovarat, jer bit će ti samo gore.
Zbunjena si jer se bojiš, ne znaš dal to što radiš je ok, drag ti je pa ga zato ne želiš povrijedit.
A zato što je stariji, bojiš ga se pa mu dopuštaš da radi što hoće, a poslije imaš grižnju savjesti.
Očito to neće ići, jer ti bi se trebala ugodno osjećat u njegovom društvu i trebala bi biti sretna kad te zove van, a nisi.
Za sad ti je najbolje da se zatvoriš u kuću, knjige u ruke i učit, a kad budeš spremna za dečka to ćeš sama osjetit.
I neka taj dečko bude tvojih godina ili malo stariji, neka ti bude privlačan i da ga želiš svaki dan kraj sebe.
LPK je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 01:39   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-11-07
Poruka: 84
Sugar se izdvaja iz mase

Ajme nije razlika tolika. Neću govorit godine.

Danas smo malo razgovarali i rekao mi je da me ne želi na ništa siliti i da ćemo ići polako. Sad mi se sve više i više sviđa kada je toliko razuman. Nego problem je taj, da ja trenutno u životu nisam ovisna o vezanju za nekoga koliko je on ovisan. U tome je stvar. On bi se samo nalazio sa mnom i kissy-kissy i druženje i sve... a ja i nemam baš toliku potrebu za biti s njim ali kada se nađemo onda mi je dobro u njegovom društvu i sve mi paše.

Čudna sam ja biljka, nema šta...
Star 07-12-07, 07:08   #18 (permalink)
Regularni forumas

Poruka: 265
lochness se izdvaja iz mase

Citat:
On bi se samo nalazio sa mnom i kissy-kissy i druženje i sve... a ja i nemam baš toliku potrebu za biti s njim
najjednostavnije receno, nemoj decka zajeee... ocito je da nisi luda za njim i da ti ne pase njegovo drustvo, pa cemu onda i njega i sebe zavaravati..?!...
lochness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 07:12   #19 (permalink)
Regularni forumas

Poruka: 265
lochness se izdvaja iz mase

Citat:
ova ti je izjava vrlo djetinjasta.. molim te napisi kolko ti imas godina...
a ako si samo iz tog razloga jos uvijek s njim, onda ti grdno grijesis jer to je pogresno.. za uspostavu i odrzavanje veze je potrban niz drugih stvari,a ne strah od samoce..

a samo da znas, frajera uvijek mozes naci tako da..
lochness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 08:33   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,120
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Nije bed bit nesiguran, nemoj se forsat i ne daj da te drugi forsaju,
slušaj kaj ti tvoj želudec (iliti intuicija) govori
i sve bu ok..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: veza zbunjenost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108