| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kaj da radim? Zbunjena sam.. u Društvo forumu; znaš pravilo je ovakvo....dečki su očajni,njima je teško nać nekog,dok djevojka može i da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. znaš pravilo je ovakvo....dečki su očajni,njima je teško nać nekog,dok djevojka može i da je najgadnija zbarit bez jebemti...stoga go girl ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-11-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 84
![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Citat:
- općenito ne želim da ga na ikoji način povrijedim jer znam da mu neće biti svejedno ako mu kažem da mi nije napeto bit s njim Al pitam ja vas.. da li ima šanse da mi se s vremenom počne više sviđati? Kad ga još bolje upoznam?
__________________ | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. trebala bi s njim popričat o tome bez obzira kolko tebi bilo teško..jebiga ovak ćeš se samo još više uvlačit u govna... ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Citat:
![]() Dobro je što si razgovarala s njim, tako trebaš svaki put kad te nešto brine ili osjećaš da nisi za to, a on ako je dobar uvijek će te razumjet i neće te silit. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza zbunjenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:55.

lol