| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kaj da radim? Zbunjena sam.. u Društvo forumu; da jesi ili nisi?.....uzivaj u zivotu budi s njim i tocka....hehe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Citat:
Al meni se više čini da će ti zbog poruka i zivkanja postat prenaporan pa ćeš ga prekrižit. E da mu mogu dat savjet ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. pa kad ti se prestane javljat bit ces 100% u bedu... citam malo i reko bi da si zaljubljena... a kad se prestane javljat samo ces mislit zasto sad ne zove zasto ne salje poruke... a i kazes da je uporan a ne zelis ga izgubit... a sto zapravo zelis ?
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: Zaprešić Godina: 21
Poruka: 141
![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. ma kad se prestane javljat onda ces ga se sjetit jednog dana i poslat mu sms......ipak to tak ide uvijek..... ![]() uzivaj
__________________ written by spaljevina |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 273
![]() ![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Problem je u tome što je momak trčao oko tebe, činio ti usluge, kupovao poklone, zvao te 10 puta na dan... Potpuno te shvaćam, htjela si se riješit tog luzera koji nema života, ali nisi htjela povrijediti tog "malog dečka" duboko unutar njega. Time on spada u skupinu prijatelja, a ne u skupinu ljubavnika. Nisi ga trebala potpuno odpuhat jer više nemožeš vadit koristi iz njega (poklone, usluge...). Nemoj misliti da je problem u tebi, jesi sponzoruša (malčice) ali su uglavnom sve više - manje. Kad naletiš na nekog tko se bude tretirao prema tebi kao prema smeću onda češ otvorit temu i napisat: "Kaj da radim? Zbunjena sam... Odnosi se prema meni loše, a volim ga..." Zadnji Uredio rommel~ : 16-12-07 u 16:41. |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza zbunjenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |