Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Kaj da radim? Zbunjena sam.. u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: rommel~ Problem je u tome što je momak trčao oko tebe, činio ti usluge, kupovao poklone, zvao ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-12-07, 17:30   #41 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić
Re: Kaj da radim? Zbunjena sam..

Citat:
Pravi autor: rommel~ Pogledaj Poruke
Problem je u tome što je momak trčao oko tebe, činio ti usluge, kupovao poklone, zvao te 10 puta na dan... Potpuno te shvaćam, htjela si se riješit tog luzera koji nema života, ali nisi htjela povrijediti tog "malog dečka" duboko unutar njega. Time on spada u skupinu prijatelja, a ne u skupinu ljubavnika. Nisi ga trebala potpuno odpuhat jer više nemožeš vadit koristi iz njega (poklone, usluge...). Nemoj misliti da je problem u tebi, jesi sponzoruša (malčice) ali su uglavnom sve više - manje. Kad naletiš na nekog tko se bude tretirao prema tebi kao prema smeću onda češ otvorit temu i napisat: "Kaj da radim? Zbunjena sam... Odnosi se prema meni loše, a volim ga..."
Jebote, jesi to ti možda? Njen momak o kome se govori cijelo vrijeme?
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 17:42   #42 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Godina: 25
Poruka: 532
grim se izdvaja iz mase

mozda ces se s vremenom naviknuti na njega.
samo nemoj tolko pesimisticno razmisljat. postoji vjerovatnost da ti nista ne krije, nego samo se tako izdaje...
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 11:17   #43 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,146
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Sugar Pogledaj Poruke

Da srkatim priču; ja se njemu sviđam masu puta više nego što se on sviđa meni. Da li ću ga s vremenom smatrati privlačnijim i hoće li mi biti draži ako je sada ovako u početku?
Bila sam u slicnoj situaciji, svasta mi je prolazilo kroz glavu, ali sam odlucila sacekati malo i stvari su se popravile s moje strane vremenom... Mozes sacekati ako je vec super osoba, mozes ga zavoleti, cak i ako nema onog pocetnog zaljubljenickog slepila...jer, mozda je tako i bolje...Ako osetis da decka vredi zadrzati, ne prenagljuj, jer ljubav nije samo fizicka privlacnost...A ako stvarno, posle nekog vremena provedenog zajedno, mislis da ti je svejedno s njim, ili bez njega i uvek osecas neku ravnodusnost, ne forsiraj!
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 16:35   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 21
Poruka: 141
spaljevina se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Bila sam u slicnoj situaciji, svasta mi je prolazilo kroz glavu, ali sam odlucila sacekati malo i stvari su se popravile s moje strane vremenom... Mozes sacekati ako je vec super osoba, mozes ga zavoleti, cak i ako nema onog pocetnog zaljubljenickog slepila...jer, mozda je tako i bolje...Ako osetis da decka vredi zadrzati, ne prenagljuj, jer ljubav nije samo fizicka privlacnost...A ako stvarno, posle nekog vremena provedenog zajedno, mislis da ti je svejedno s njim, ili bez njega i uvek osecas neku ravnodusnost, ne forsiraj!
tako je reci ti njoj
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 16:43   #45 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Ajde samo opušteno , pa nećeš se udavati sada. Nemoj forsirati, dok traje-traje,pošto ni sama nisi sigurna šta želiš.
Star 20-12-07, 16:48   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 21
Poruka: 141
spaljevina se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Ajde samo opušteno , pa nećeš se udavati sada. Nemoj forsirati, dok traje-traje,pošto ni sama nisi sigurna šta želiš.
i ti imas pravo

uzivaj curo dok si mlada...ak je decko super prema tebi budi i ti prema njemu
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 01:31   #47 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-11-07
Poruka: 84
Sugar se izdvaja iz mase

Evo sve manje i manje me zove.. ne znam. Čini mi se kao da se polako razdvajamo. Ili je ovo možda samo sad dok nam je oboje napeto na faxu s kolokvijima i obvezama.
Star 21-12-07, 03:20   #48 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,327
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Odrasti.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 11:56   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-11-07
Poruka: 84
Sugar se izdvaja iz mase

^LOL

Možete zaključat ovu temu, više ne primam nikakve savjete.
Star 21-03-08, 13:05   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 27
SnoopDogg se izdvaja iz mase

O.K.
SnoopDogg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: veza zbunjenost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108