| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kaj da radim? Zbunjena sam.. u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: rommel~ Problem je u tome što je momak trčao oko tebe, činio ti usluge, kupovao poklone, zvao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Citat:
![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. mozda ces se s vremenom naviknuti na njega. samo nemoj tolko pesimisticno razmisljat. postoji vjerovatnost da ti nista ne krije, nego samo se tako izdaje...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #43 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Bila sam u slicnoj situaciji, svasta mi je prolazilo kroz glavu, ali sam odlucila sacekati malo i stvari su se popravile s moje strane vremenom... Mozes sacekati ako je vec super osoba, mozes ga zavoleti, cak i ako nema onog pocetnog zaljubljenickog slepila...jer, mozda je tako i bolje...Ako osetis da decka vredi zadrzati, ne prenagljuj, jer ljubav nije samo fizicka privlacnost...A ako stvarno, posle nekog vremena provedenog zajedno, mislis da ti je svejedno s njim, ili bez njega i uvek osecas neku ravnodusnost, ne forsiraj!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: Zaprešić Godina: 21
Poruka: 141
![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Citat:
__________________ written by spaljevina | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: Zaprešić Godina: 21
Poruka: 141
![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Citat:
uzivaj curo dok si mlada...ak je decko super prema tebi budi i ti prema njemu
__________________ written by spaljevina | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-11-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 84
![]() | Re: Kaj da radim? Zbunjena sam.. Evo sve manje i manje me zove.. ne znam. Čini mi se kao da se polako razdvajamo. Ili je ovo možda samo sad dok nam je oboje napeto na faxu s kolokvijima i obvezama.
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza zbunjenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.