Ja to nikada ne radim![]()
Raspravljate o temi kajlanje... u Teens forumu, dio Društvo foruma; valjda svi znate što je kajlanje,,, za one koji ne znaju kajlanje je kad nekog poklapaš,sjebeš.... ugl vidim da mnogi ...
Ja to nikada ne radim![]()
stupid is as stupid does
ja to ne volim raditi, ali mi je užitak kajlati nekoga tko nije bio dobar prema meni, bilo kako me povrijedio, uvrijedio, nije se ponašao kako treba... ugl
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
ovo ovdije ja ne bih nazvala kajlanjem...prije razmjena oprečnih mišljenja i to kroz zezanciju...zar ne
![]()
@BETY not...ja bi to nazvala kajlanjem jel to za mene i je kajlanje...
npr neko nekog kajla kao što je oggy naveo iz tih razloga..neko nekog kajla iz "osvete" tj zato što se neko nije lijepo ponašao prema njemu ali neko nekog kajla zato što većina kajla dotičnu osobu...i takvih je puno...(takvih da kajlaju radi drugih-kud svi tu i mali mujo)
al ja zbilja ne vidim razloga tomu na forumu...čitam ljude koji su mi zanimljivi,makar se s nekima i ne slažem...mogu to reći a mogu i prešutjeti...ne znam,možda sam prekratko tu![]()
definitivno si prekratko,pogledaj malo profile od nekih osoba koje se crvene...možda tad skužiš šta je kajlanje i kako se kajla...
i obrati pažnju na postove...