| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi kakav ste tip osobe kad vas ili nekog vašeg bliskog neko napadne u Društvo forumu; eto kakav ste tip,glasajte i napišite...... |
| Vidi Rezultate Anketa: kakv ste tip osobe kad vas ili nekog vašeg bliskog neko napadne | |||
| uvijek miroljubljivi,sve riješavate razgovorom | | 3 | 5.56% |
| svadljivi i agresivni | | 14 | 25.93% |
| ovisi ko napadne | | 17 | 31.48% |
| ovisi o vašem raspoloženju,nekad agresivni,nekad miroljubljivi | | 18 | 33.33% |
| nešto deseto što ja nisam navela | | 2 | 3.70% |
| Glasači: 54. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste tip osobe kad vas ili nekog vašeg bliskog neko napadne ako neko napadne meni blisku osobu ili mene bez razloga, onda znam bit poprilično agresivan, ako je pak ta osoba u pravu - pokušavam stvar riješiti razgovorom ili se ispričam.
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste tip osobe kad vas ili nekog vašeg bliskog neko napadne agresivan i ko ce mi sto? ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: kakav ste tip osobe kad vas ili nekog vašeg bliskog neko napadne zavisi, naravno da se branim, a tako i drage osobe
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: kakav ste tip osobe kad vas ili nekog vašeg bliskog neko napadne napadne -počens srati,a i fizički.... mene kad neko napadne ja sam agresivna,neću sigurno dopustit da me neko dira il mi sere.... a također i kad neko dira nekog meni bliskog,smračim i također to ne dopuštam.i nije mi nikad važno ko me napadne,,,,
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste tip osobe kad vas ili nekog vašeg bliskog neko napadne naravno ovisno o situaciji, nekad čak i fina ispadnem, ovisi o mom psihičkom stanju prije datog događaja ![]() mene- još se i znam kontrolirat nekog ''mog'' pogotovo mlađeg, vremenom naučiš biti pametan, i iskontrolirat bujicu koja ti se navaljuje na jezik, prije sam bila malo divlja divljakuša povampirena ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 640
![]() | Re: kakav ste tip osobe kad vas ili nekog vašeg bliskog neko napadne ovisi o mom trenutnom raspolozenju, ako sam onak "mlitav" onda nista, ali kad bi bacio mrakana bila bi 2. prica (samo mi je zao sto se dosta tesko naljutim, a brzo odljutim). za sebe me i nije toliko briga, ja uvijek mislim na osobu do sebe. npr. da neka skupina ljudi dodje na nas 2. ne bi se bojao za sebe, vec za osobu s kojom sam. a da sam sam, bio bi na oprezu, al me nebi bio strah. ugl, vise bi brinuo za tu 2. osobu nego za sebe (pogotovo kad bi mi pao mrak) |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:44.