| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi kako ostaviti curu u Društvo forumu; Hodam s jednom curom mjesec i pol...sve je bilo vise-manje ok do pred 7 dana.Od tada sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | kako ostaviti curu Hodam s jednom curom mjesec i pol...sve je bilo vise-manje ok do pred 7 dana.Od tada sam prestao osjećati prema njoj skoro pa sve.Idemo skupa u razred,tek smo 2. srednje i želim s njom ostati u normalnim odnosima i ne želim još neke njezine frendice okrenuti protiv sebe.želim ju najbezbolnije ostaviti,a ona mi u svakoj poruci govori kako me voli,a ja njoj to vise nemogu i ne želim reći. Molim samo normalne savjete!
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kako ostaviti curu pa čuj...vi ste samo mjesec dana zajedno.... i ne vjerujem da se tu razvila neka big love!!!ako je sad tjedan dana sve loše,možda kasnije bude bolje,a možda i gore... to ti niko ne može reć...to ćeš sam vidjet...ako ju želiš ostavit,jednostavno joj reci da veza više ne funkcionira,da ti je bilo lijepo s njom ali da si premlad da bi imao neke duge veze... reci da bi volio da ostanete dobri,jel ju ne želiš izgubiti kao osobu-kao legicu...ali da si kao cura i dečko ne odgovarata i da je bolje da se ne zavaravate više...jel samo ćete gubiti vrijeme jedno na drugo!!! što ste više zajedno,curi će teže pasti prekid.... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,675
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako ostaviti curu Citat:
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: kako ostaviti curu Citat:
Možeš biti iskren i reći da te više ne zanima i da je sa tvoje strane ljubav nestala i da ti je žao. Ili druga stvar je znači natovariti krivnju na sebe... Reci da si ti kriv i da nisi jednostavno spreman za vezu trenutno... i da nije fer da je ugnjetavaš samo... ono... natovari si svašta. Ali ja bi bio iskren.. rekao bi joj da ne mogu više i da mislim da je pošteno joj to i reći... Je, biti će bolno za nju ali bolje reći istinu nego curi prešućivat da ti baš i više nije stalo do nje. Mladi ste oboje i normalno je da se tako rano ne vežeš za jednu osobu.
__________________ Nema smisla. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kako ostaviti curu Ostaviti je što grublje možeš....ako to ideš nježno obaviti duže će joj vremena trebati za prebolit....a ako ispadneš totalno govno, odma će se oladit i time ćeš je poštediti nekog vremena patnje i ostalih gluposti koje idu uz to..... Znači biti faca i dugoročno pomoć curi u životu.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, ljubav, stop |
« Alternativne radnje za vrijeme nastave
|
sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:06.