Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi kako ostaviti curu u Društvo forumu; Hodam s jednom curom mjesec i pol...sve je bilo vise-manje ok do pred 7 dana.Od tada sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-01-08, 19:26   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-12-06
Godina: 17
Poruka: 242
tucson se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku tucson
kako ostaviti curu

Hodam s jednom curom mjesec i pol...sve je bilo vise-manje ok do pred 7 dana.Od tada sam prestao osjećati prema njoj skoro pa sve.Idemo skupa u razred,tek smo 2. srednje i želim s njom ostati u normalnim odnosima i ne želim još neke njezine frendice okrenuti protiv sebe.želim ju najbezbolnije ostaviti,a ona mi u svakoj poruci govori kako me voli,a ja njoj to vise nemogu i ne želim reći.
Molim samo normalne savjete!
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 19:44   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase
Re: kako ostaviti curu

Prepustam nekom mladjem da ti odgovori prije mene, jer 13 je godina izmedju tebe i mene, i ne zelim te zajebati!
Drizzt je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 19:46   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-12-06
Godina: 17
Poruka: 242
tucson se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku tucson

cijenim to...ali slobodno reci kako bi to riješio...
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 21:08   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,724
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

pa čuj...vi ste samo mjesec dana zajedno.... i ne vjerujem da se tu razvila neka big love!!!ako je sad tjedan dana sve loše,možda kasnije bude bolje,a možda i gore... to ti niko ne može reć...to ćeš sam vidjet...ako ju želiš ostavit,jednostavno joj reci da veza više ne funkcionira,da ti je bilo lijepo s njom ali da si premlad da bi imao neke duge veze... reci da bi volio da ostanete dobri,jel ju ne želiš izgubiti kao osobu-kao legicu...ali da si kao cura i dečko ne odgovarata i da je bolje da se ne zavaravate više...jel samo ćete gubiti vrijeme jedno na drugo!!! što ste više zajedno,curi će teže pasti prekid....
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 21:32   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 22-01-08
Godina: 28
Poruka: 47
Čvarak se izdvaja iz mase

Ako stvarno tako zelis raskini odmah da ona ne bi patila...oko razloga,mislim da to najbolje znas sam,budi njezan i utjesi ju ako joj bude tesko,reci da zelis da ostanete prijatelji
Čvarak je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 21:35   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,675
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
pa čuj...vi ste samo mjesec dana zajedno.... i ne vjerujem da se tu razvila neka big love!!!ako je sad tjedan dana sve loše,možda kasnije bude bolje,a možda i gore... to ti niko ne može reć...to ćeš sam vidjet...ako ju želiš ostavit,jednostavno joj reci da veza više ne funkcionira,da ti je bilo lijepo s njom ali da si premlad da bi imao neke duge veze... reci da bi volio da ostanete dobri,jel ju ne želiš izgubiti kao osobu-kao legicu...ali da si kao cura i dečko ne odgovarata i da je bolje da se ne zavaravate više...jel samo ćete gubiti vrijeme jedno na drugo!!! što ste više zajedno,curi će teže pasti prekid....
Upravo sam nesto slicno htela napisati!
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 21:39   #7 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika F4ll3nJ0k3rXIII

Datum registracije: 01-01-08
Poruka: 16
F4ll3nJ0k3rXIII se izdvaja iz mase

Reci joj da si je krivo procjenio i da je to bila "prijateljska ljubav"
I da se nadas da cete imat i dalje tu "prijateljsku ljubav"
F4ll3nJ0k3rXIII je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 21:42   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 961
MalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Citat:
Pravi autor: tucson Pogledaj Poruke
Hodam s jednom curom mjesec i pol...sve je bilo vise-manje ok do pred 7 dana.Od tada sam prestao osjećati prema njoj skoro pa sve.Idemo skupa u razred,tek smo 2. srednje i želim s njom ostati u normalnim odnosima i ne želim još neke njezine frendice okrenuti protiv sebe.želim ju najbezbolnije ostaviti,a ona mi u svakoj poruci govori kako me voli,a ja njoj to vise nemogu i ne želim reći.
Molim samo normalne savjete!
Najnepoštinije bi bilo prema njoj da to odugovlačiš jer se može samo više zaljubiti. A da te voli nakon samo mjesec i pol.. a ne znam baš ali oke. Mislim da je malo više potrebno da se nekoga zavoli. Zaljubljena je... a to je drugo. Nego da se vratim...

Možeš biti iskren i reći da te više ne zanima i da je sa tvoje strane ljubav nestala i da ti je žao. Ili druga stvar je znači natovariti krivnju na sebe... Reci da si ti kriv i da nisi jednostavno spreman za vezu trenutno... i da nije fer da je ugnjetavaš samo... ono... natovari si svašta.

Ali ja bi bio iskren.. rekao bi joj da ne mogu više i da mislim da je pošteno joj to i reći... Je, biti će bolno za nju ali bolje reći istinu nego curi prešućivat da ti baš i više nije stalo do nje. Mladi ste oboje i normalno je da se tako rano ne vežeš za jednu osobu.
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 13:41   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,270
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ostaviti je što grublje možeš....ako to ideš nježno obaviti duže će joj vremena trebati za prebolit....a ako ispadneš totalno govno, odma će se oladit i time ćeš je poštediti nekog vremena patnje i ostalih gluposti koje idu uz to.....

Znači biti faca i dugoročno pomoć curi u životu....
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 15:31   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,724
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ma izbi joj zube,namlati ju i pošalji una traumu.hahah...ŠALIM SE NARAVNO
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, ljubav, stop

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103