| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi kako ostaviti curu u Društvo forumu; Hodaš s njom mjesec i pol, već si ju uspio zavoljeti i prestati osjećati sve prema njoj? wow.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,159
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako ostaviti curu Najbolje je biti iskren,lepo joj reci da više ne osećaš to što si osećao.I eto!Ne zavlači je a pogotovo nemoj ispasti govno prema njoj jer ipak idete zajedno u razred,bićete tu jedno pored drugog još dve godine tako da budi iskren, najiskreniji što možeš i znaće da ceni to ako ne sad onda jednog dana. ![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: kako ostaviti curu Citat:
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: kako ostaviti curu pa reci to sto si reko nama---->da ne osjecas bas neke osjecaje prema njoj da ti se jako svidala ali da.... nema bas neke kemije......... kuzis?? a to s curama se i meni desilo i meni popizdilo i ja odlucio ne biti s nijednom do negdje 25 god ![]() ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 472
![]() ![]() ![]() | Re: kako ostaviti curu Ovo ti pali 100% reci joj draga,ljubavi (ili kako je vec zoves) ja sam GAY zao mi je , Da dobro si cula ja sam GAY i volim muskarce ali nije do tebe bla... bla... i sve super ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako ostaviti curu Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, ljubav, stop |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:55.

hahaha!!!