| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi kako prepoznati zaljubljenost? u Društvo forumu; kad suprotna strana blebeče ono sto ju uopce nisi niti pitao(pocne pricat sama od sebe) i stalno te ispituje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Offline | Re: kako prepoznati zaljubljenost? Kad sam zaljubljen imam skoro svih 13 simptoma koje je daidza postao ![]() To se vidi jako očito na meni jer neznam to sakriti ![]() Najčešće ta zaljubljenost bude jednostrana, znači samo s moje strane (šta mogu kad sam lako zaljubljiv), pa na kraju pojedem govno i nastavim dalje s još jednom ranom više...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 23
Poruka: 433
![]() | Re: kako prepoznati zaljubljenost? Nema tu znakova, sve je to osjećaj. Jednom davno me jedna cura pitala i jesi li se zaljubila, rekla sam: ne znam, možda - na što mi je odgovorila: e onda nisi, kad budeš znat ćeš. I bila je upravu! Isto je tako kad se neko zaljubi u vas, nema tu znakova, svi se mi različito ponašamo - to se jednostavno osjeti i kad je to ono pravo u to si i siguran. ![]()
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: kako prepoznati zaljubljenost? Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: zaljubljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:22.