popršći se feromonima
sala
ma zavisi ti od cure! nisu sve cure iste, ne mozes to generalizirat!sta ti trazis konkretno?
Raspravljate o temi Kako privući curu? u Teens forumu, dio Društvo foruma; Što vi mislite koji je najbolji naćin da se privuće jedna lijepa djevojka...muski i cure slobodno pisite!!!...
popršći se feromonima
sala
ma zavisi ti od cure! nisu sve cure iste, ne mozes to generalizirat!sta ti trazis konkretno?
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!
Razni su načini, evo par:
- turiraš svoju mrcinu sa pretek konjskih snaga kraj nje
- "slučajno" ti ispadne novčanik ispred nje
- nabaciš na sebe nešto iz nove kolekcije Hugo Boss i ostaviš etikete sa cijenom, ipak se to treba vidjeti
- prođeš kraj nje i pitaš je jel sam ti upao u oko ili da prođem ponovno
Makar možeš probati i na jedan drugi način. Doći do nje, započet neku spiku, reći joj da ti je simpa i vidjet jel ima nešto ili se džabe ložiš na nju.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
svaka cast mr. industrial odma mi je sinula ideja...!!!!!
a za upit od uvazenog prof.dr.sc.Foruma sanelXXL konkretno mislim na mlađu djevojku 15-16 god. malu sminkericu...ako kuzite na sto mislim...
aha! e pa to ti je lahko, fine su djevojcice, na njih ti ne treba novac, malo njeznosti i to je to, barem u moje vrijeme je to bilo![]()
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!
zapocmi pristojan razgovor ....daj komplimente....i slucajno zavrsi s tima kako si multimiljarder i imas vile po floridi i slicno.
to ti uvik upali
Magnetom, naravno.
Samo ju moras pitati da li je južni ili sjeverni pol.
TOM HAGEN-odvjetnik kakvog može imati samo obitelj Corleone
u mom postu na ovom linku sam prilicno plasticno objasnio kako privući curu
Kako prići curi
![]()