| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kako prvi put ?? u Društvo forumu; Jos nisam ljubio djevojku... imam jaku zelju a i ima jedna djavojcica koja mi je zapala za oko a bome ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-12-07
Poruka: 5
![]() | Kako prvi put ?? Jos nisam ljubio djevojku... imam jaku zelju a i ima jedna djavojcica koja mi je zapala za oko a bome i ja njoj nisam jos nikad niti poljubio a kamoli bario neku i zvalio sve zanima me kako to funkcionira tehnika i sve kad bi se nekom dalo opisat ocu ispast dobar prvi put |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prvi put ?? a kolko ti godinica imaš? (ovo mi je malo pedofilsko-voajerski post) ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prvi put ?? ne brini ti ništa sine... nemorate se ljubit... odma pređi na stvar ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kako prvi put ?? Citat:
![]()
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prvi put ?? znači sad ti je 14.. ![]() a čuj, polako pa sigurno.. ma sigurno češ znati..
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:02.