| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kako prvi put ?? u Društvo forumu; Do suza sam se nasmijao : Ako klinacovo stvarno čita poludit će!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kako prvi put ?? Citat:
![]() ![]() ...rep +
__________________ Call Of Duty 2 player- Phoenix_Dead(clan leader) Tales of Pirates player- Coruptted(lvl 65 crus) | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,160
![]() ![]() | Re: Kako prvi put ?? o isuse koji prijedlozi ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Kako prvi put ?? a kad bus joj ga noter vriscala bu kaj prasica , a jel znas zakaj, umjesto pic.. jeltega ces ugurat u pupak ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 730
![]() ![]() | Re: Kako prvi put ?? a nemaš tu puno frke. svakog prvi put pere trema, al vjerojatno ni ta cura s kojom oćeš brijat isto nema dume. dakle, načubiš se, kad osjetiš da si ju naciljao, isplazi jezik. ako ne otvara usta, stani joj na nogu. radi kružne pokrete, ne ko vešmašina u centrifugi, nego lagano, da joj ne izbiješ koji sjekutić. ako imaš žvaku, prije ovog čina ju stavi u ruku, kako ne bi došlo do davljenja. ako žvaka još ima okusa, ne vadi, ali ponovi kako se radi heimlichov zahvat. sljedeće pitanje je: gdje su mi ruke za vrijeme tog polu-seksualnog čina? ovisi. ako si u tramvaju - na rukohvatima. ako si u parku, oko njenog struka. ako osjetiš da se napalila, spusti ruke do guzova. još jedno važno pitanje: koliko traje taj čin? ovisi. first encounter oko 3-5 sekundi. nakon toga prekini, pogledaj ju u oči, diši smireno i onda opet malo duže. tijekom čina koji put škicni okolo ne bi li uočio džepara koji se kradom šulja iza tebe ne bi li ti drpio novčanik ili njoj torbicu. na kraju svega: što nakon toga? zagrli ju i zaputite se prema mcdonaldsu na big mac.
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Kako prvi put ?? evo ti par uleta pa ces sigurno moc i jeltega nekaj vise ![]() -Zašto ne iznenadiš svoje cimerice tako da se večeras ne vratiš u stan. - Vauuu! Jesu li prave? - Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled, ili da ponovo uđem? - Imam još samo par dana života... - Hej mala, 'si za pizzu i jebačinu? (nakon šamara) Hej! Što nije u redu? Ne voliš pizzu? - Lijepe cipele! Jesi li za jednu jebačinu? - Mogu li ti kupiti piće ili želiš samo novac? - Jebi me ako sam u krivu, ali nije li tvoje ime Getruda? - Fuj. Neko je prdnuo. Haj'mo na zrak. - Budi jedinstvena i različita - reci DA - Oprosti, možeš li mi razmijeniti tisuću maraka? - Moje ime je _____, ali možeš me zvati sutra. - U redu, ali 50 DEM je moja posljednja ponuda - Ja kupujem Playboy samo zbog članaka. - Prijatelji me zovu Djed Mraz. Hoćeš li mi sjediti u krilu? - Znaš li osnovnu razliku između seksa i razgovora? Ne. Hajdemo onda u moju sobu razgovarati. - Moram izbaciti malo svoje sperme. Mogu li upotrijebiti tvoje tijelo za to? - Gospođice, ako ste izgubili svoju nevinost, mozete li mi dati kutijicu u kojoj ste ju čuvali - Noge te bole zato što si cijelu noć trčala kroz moje snove - Vjeruješ li u pomaganje beskućnicima? Da.Onda me vodi svojoj kući! - Hej mala, želiš li da ti škakljam pupak iznutra? - Želiš li vidjeti nešto zbila nateklo? - Ta haljina bi izgledala vrlo lijepo na podu pokraj mog kreveta - Nismo li ti ja išli u različite škole zajedno? - Novi sam u gradu. Možeš li mi pokazati put do tvoga stana? - Bok. Moje ime je ....... Kako ti se sviđam dosad? - Imaš li gumice kod kuće ili da stanemo negdje da ih kupim? - Kladim se u pedeset maraka da ti mogu skinuti odjeću za trideset sekundi. - To što si mi rekla "da odjebem", znači li to "ne"? ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:10.