| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kako prvi put ?? u Društvo forumu; Ma brijem da je mali zbario do sada vec SVE zenske koje pozna a od nas radi budalu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prvi put ?? Ma brijem da je mali zbario do sada vec SVE zenske koje pozna a od nas radi budalu ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako prvi put ?? ja bi se kladil da je on do sad uspel zbarit sam svoj kurac da budem prost....mogel se bar zahvalit nekom kavom na savjetima....eh....klincadija...nis ne postuje...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-03-08 Lokacija: zgb
Poruka: 8
![]() | Re: Kako prvi put ?? te fore "kako se ljubiti" su toliko glupe!!!! da sam ja musko i da to ne znam ja bih pitala tu curu da li me zeli nauciti.... ako te odseksa nie te vrijedna i ne zna sto prpusta.... meni je draze da mi to decko kaze pa da znam.... jer ne zelim da me pojede.... ![]() |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-02-08 Lokacija: Istra
Poruka: 76
![]() | Re: Kako prvi put ?? decko je vjerojatno vec profuka.....
__________________ ...sorry ako nesto pogresno napisen...pravopis mi nije jaca strana... http://www.youtube.com/user/TonnyFerrari |
| | |
| | #70 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: Kako prvi put ?? svoj kurac ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:25.

Tako to ide