| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kako prvi put ?? u Društvo forumu; Ako nemreš to napraviti nemoj...Nemoj puno razmišljati...Učini to ili nemoj! To ti je kao da pitaš kako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kako prvi put ?? Citat:
![]() ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Kako prvi put ?? replica istina rep+ ahaaaaahhhhaaaaaaa svaka cast na spustu, najlakse dat savjet a kad treba sam onda kurac ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kako prvi put ?? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics | |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
![]() | Re: Kako prvi put ?? E jarane ja sam tvoje godiste, znas sta cu ti reci i ja sam imo takvih problema, ali jbg. skupio sam h hrabrosti bio cool prisao curi i poljubio je. Jbg. mislim da si sazno do sad kako se ljubi a ovo ti je savjet kako ces to i sprovest. Al buraz pazi nemoj biti dosadan KUZIS!!!! sretno Ej al da se razumijemo nisam ni ja neki ekspert, i ja moram jos toga naucit, mislim jos mnogo toga ali ovo je stvar koju sam prosao.
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE Zadnji Uredio kolera : 20-03-08 u 19:40. |
| | |
| | #77 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Kako prvi put ?? nisi naucen rodjen, nego kroz zivot ucis , a to je samo inteligencija kad krenes prvi put a ne zajebes po pricama do tada ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-04-08
Poruka: 14
![]() | Re: Kako prvi put ?? Citat:
![]()
__________________ ROdA | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 22
Poruka: 280
![]() | Re: Kako prvi put ?? gledaj prijatelju bitno ti je da skupis hrabrosti da joj pridjes, sto se tice ljubljenja to dodje samo od sebe kad krenes vidjet ces da znas. sretno
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:52.

nisi naucen rodjen, nego kroz zivot ucis
, a to je samo inteligencija kad krenes prvi put a ne zajebes po pricama do tada