| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kako prvi put ?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: W4R10CK a nemaš tu puno frke. svakog prvi put pere trema, al vjerojatno ni ta cura s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Re: Kako prvi put ?? Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() ok onaj mali je vec pred oltarom lol
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. | ||
| | |
| | #82 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kako prvi put ?? Lijepo, kažeš : Jer vidiš onu zvjezdu : "DA", Jer vidiš onaj mjesec "DA". Aj dosta, idemo se ljubiti ![]() Citat:
![]() | |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kako prvi put ?? zakaj nemrem editirat post i sada kršim pravila ![]() Citat:
![]() Jedini savjet od mene ti je : Pošto ni ona niti ti se još ne "kužite" u to, ako niste spremni, pričekajte još malo, ako jeste, usna na usnu, za početak. A zatim fino jezik i jezik i uživajte golupčiči. I samo hrabro, nebi ona komentirala da si "loš" jer ni ona nije "profić" | |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-09-07 Godina: 15
Poruka: 84
![]() | Re: Kako prvi put ?? ajme koji odgovori... prvo par kratkih i laganih poljubaca onda navali na nju ko na lizaljku lol(salim se ma skuzit ces kad pocnete) tak sam ja rekla jednom frajeru da se uzasno ljubi i da trebamo mi zajedno to jos vjezbat! |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-07-08 Lokacija: Aljaska,Vancouver
Poruka: 46
![]() | Re: Kako prvi put ?? A sto decka zajebavate...mali daleko si ti od french kissa...ja bi sad demonstrirala da ima sexy dobrovoljaca
__________________ Sunt lacrimae rerum et mentem mortalia tangent. |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako prvi put ?? ma taj ih je vec 15ak zaslinio otkad je tema otvorena ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:29.