Do 2 srednje bio sam u rap fazonu a od onda presao u sminkereza van 99% vremena traperice u kombinaciji sa raznoraznim majcama + suze neka sminka tipa puma, nike....
Raspravljate o temi Kako se oblacite? u Teens forumu, dio Društvo foruma; Trazil sam i nisam nasel ovakav topic Pa... zanima me kako se oblacite za sk,van i tak... Prie sam brio ...
Do 2 srednje bio sam u rap fazonu a od onda presao u sminkereza van 99% vremena traperice u kombinaciji sa raznoraznim majcama + suze neka sminka tipa puma, nike....
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
Sminkerski takoder.
Traperice, a majice i suze - H Boss
lacoste suze majce i to ono sminka !!!
traperice izlizane, podrapane, neka fora majica, tenisice ugl. vansice. nikakva sminka, nije to za mene![]()
nazvala bih to sportska elegancija
ali obožavam dobre trapke,čizme i kožne jakne ( ne motorke,jel)![]()
Zadnji Uredio Bety Blue : 21-10-08 u 08:45
a tako nestougl. nemam nekakav stil, ne mogu se nigdje svrstat. nosim ono sto mi se svidja, a ne ono sto je "in"
![]()
kako mi dođe.
danas sam recimo sva u crnom, jučer sam bila u majici sa žutim i zelenim srcima.
ovisi o raspoloženju, stvarno svakako.
al starke su neizostavne![]()
“From each, according to his ability; to each, according to his need”
a neke conversice, traperice i neka majca onako tipa normalna deblja bez natpisa, ili neka tanja i uza dugih rukava...kežual
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!