| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kako zavesti curu? u Društvo forumu; pa recimo dofuras joj kamion metala doma i ona presretna i samo je tvoja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Kako zavesti curu? pa recimo dofuras joj kamion metala doma i ona presretna i samo je tvoja ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 177
![]() | Re: Kako zavesti curu? reci joj da ces joj dat 2 kune da buda tvoja,uvijek pali
__________________ Speak when it is not proper to be silent, but speak concerning the things you know only when it is fitting |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-05-08
Poruka: 1
![]() | Re: Kako zavesti curu? pitas je dal se poznajete od negdje, ako kaze ne ,kazes: daj da ispravimo tu pogresku, ja sam ... i upoznas se. Ako imas srece nasmijat ce se i upoznati se s tobom a tad si na konju. Samo pricaj sta god ti padne na pamet, budi smjesan i zabavan. I glavno od svega je da je slusas sta govori i odgovaras a ne da dok ona prica ti smisljas sta ces govoriti i onda kad te nesto pita neznas sta odgovoriti. |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-06-08
Poruka: 2
![]() | Re: Kako zavesti curu? podrav...novi sam ovdje vidim da ima provala.....itd.nego ni u kom slucaju nemojte ovo shvatit da se hvalim.mnogo mi cura kaze da sam sladak, uglavnom preko msn-a.malo se postidim toga a i ne znam sta bi joj rekao niti uopste sta bi pricao sa nekom curom.molim dame da salju savjete da vidim sta to njih pali itd itd.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako zavesti curu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:22.

i samo je tvoja 

''