| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kako zavesti curu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: File zd A nije nazalost U Zadru se 90% cura pali na seljake odnosno ko ima jaci ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| B1atch | Re: Kako zavesti curu? Citat:
tuzno ali istinito ![]()
__________________ 356 318 32 52..... | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-06-07 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 39
![]() | Re: Kako zavesti curu? ovo da 90% cura u zadru: ja spadam u onih 10% onda sam ja posebna biljka...meni je vazan smisao za humor...ali u vecini smisao za humor pali...pa onda malo romantike i onda se zapapri sa kissy kissy ![]() ![]() Zadnji Uredio pankericazd : 25-12-07 u 19:08. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Kako zavesti curu? -jesi ih imao puno ili si su tu brojke u minusu ![]() -pridji joj ak je debela onda reci da si iz mesnice i da trazis komada, ak se nasmije, optuzi ju da joj je na zubima ostao ostatak od komada mesa sto trazis ,a ak je cura na mjestu znaci da se ne krece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-01-08
Poruka: 89
![]() | Re: Kako zavesti curu? Otiđi do nje popričajte malo, nabaci koji smiješak budi cool i iskren, po mogučnosti ju počasti pićem te učini nešta posebno šta još nije nitko prije. Kada dobiješ broj mob. nemoj joj se javljati nakon nekog vremena,.,., kasnije ti ide ono "Lassie se vraća kući" |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako zavesti curu? Citat:
![]()
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako zavesti curu? - Treba imat para (za sponzoruše) - Treba biti zgodan (za sve) - Treba imat smisla za humor i prodavanje priča raznoraznih. Osim toga treba biti svoj. Kad-tad će prava naletit. E da, i parfema treba nabaciti. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #50 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,517
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako zavesti curu? Valjda imate neke zajednicke prijatelje, pa pokusaj preko njih, ili da izadjete u grupi,malo picha da se opustite, pa mic-po-mic, nekako ces je zbariti... A bash mi je cudni da si imao dosta cura, a frka di da pridjes toj?!!! Ili si se bas zatelebao u nju, pa se totalno pogubis kad si joj u blizini?!!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako zavesti curu |
« stross
|
Kako prvi put ?? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:01.

tuzno ali istinito