| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kako zavesti curu? u Društvo forumu; pa sta ce ti cura????? sami problemi s njima beljiv me i knjow... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kako zavesti curu? pa sta ce ti cura????? sami problemi s njima beljiv me i knjow![]() ![]() ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #62 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Kako zavesti curu? hvala bogu, na jednu noc i kraj bez emocija ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 512
![]() ![]() | Re: Kako zavesti curu? ne znam kaj konkretno savjetovati... stoga na poc. komentiram procitano... netko se na poc. teme iscudjavao kako to da si imao dosta cura,a ne znas kako osvojiti te koje ti se svidjaju?! pa pretpostavljam da su one osvojile tebe ( te koje si imao)i vidjeh da ti je u vise navrata savjetovano da odma castis picem... vjerojatno sam ja iznimka... jer meni cim lik uleti s prvom,drugom,trecom recenicom kojoj je objekt pice... ne,da mi se smraci...nego odma mi je neugodno i onak ne da mi se... taj prvi razgovor bi trebao biti spontan... ma , u biti ne znam kaj da ti kazem... ja ne volim ''ocito'' uletavanje,meni je nekako gust kad se sama ''mucim'' jer ne mogu skuziti dal' mu se svidjam ili ne... mislila sam da je to i kod vecine zena,al' eto... bilo kako bilo,samo hrabro |
| | |
| | #66 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Kako zavesti curu? ili jednostavno se zaleti u tu curu, kad ju pokupis, digni ju s poda i pocni se ispricavat i pocni pricati, ak nije ozljedjena, a ak je bar ce ti uputiti par rijeci onako malo neugodnih ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 841
![]() ![]() ![]() | Re: Kako zavesti curu? ...osmijehom
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... |
| | |
| | #69 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Kako zavesti curu? i dobis jedan kruzni , ma dodjes do nje, primis ju za sisu i pravis je sljep, i onda is bez ibrige a sigurno i bez pameti ![]()
| | |
| | #70 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 124
![]() | Re: Kako zavesti curu? Citat:
mene frajer definitivno može osvojit osmijehom (dokle god ima čiste zube). ma ja volim kad bulje u mene(i misle: koji komad XD), i onda im ja sama priđem. al bio je jedan slučaj kad sam sjedila u kafiću i čekala frendicu,i došo mi je jedan tip i sam se predstavio i počeli smo pričati. ...btw frendica na kraju nije došla p.s. bio je jedan slučaj kad mi je frajer došo s onom spikom: aa,mi se poznajemo od nekud? a ja: daaaaa,iz naših snova XD | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako zavesti curu |
« stross
|
Kako prvi put ?? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.

sami problemi s njima beljiv me i knjow