| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kako zavesti curu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg i dobis jedan kruzni , ma dodjes do nje, primis ju za sisu i pravis je sljep, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 678
![]() ![]() | Re: Kako zavesti curu? Citat:
meni je ok kad su cure tak...kak bi se reklo slobodnije... al' ja ipak nisam jedna od tih... svakom godi kad ga se malo skica...al' meni ubrzo bude neugodno...i ne znam kak reagirati kad netko izravno uleti s tim nekim sablon uletima...dobro,u vecini slucajeva se smijem,kao ono od kud si ti pao?! valjd je to neki moj obrambeni mehanizam... ![]() | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 130
![]() | Re: Kako zavesti curu? a eto..nije kod svih isto,to i želim reć. pitanje ove teme ima milijun odgovora. ovisi o kakvoj se curi radi.nekima ovo godi, nekima ono.ono što nekoj može bit užasno seksi,druga ti za to može opalit šamar a treća pozvat policiju.takve smo mi žene ![]() |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako zavesti curu? jednostavno skupi hrabrosti i uleti, to ti je vec pola posla... ali prije toga ispitaj teren pogledom, ako ti uzvraca onda znaci da imas sanse i da mozes uletit, samo nemoj buljati u nju ko neki kreten koji prvi put vidi curu, mislit ce da si neki sexualni manijak... nakon sto uletis sa spikom, budi brirodan i orginalan, nemoj uletavati sa nekim sablonama koje si skupio od nekud, tipa jel se mi od nekud znamo, jel ti tata carobnjak i sta ja znam... U svemu tome dosta ti pomaze da si zgodan, il ako nisi da je ona pijana, barem ce biti s tobom dok se ne otrjezni.... ![]()
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-01-08 Godina: 15
Poruka: 388
![]() | Re: Kako zavesti curu? Cuj imao sam i ja isti takav problem,nazovi ju na piće (kavu,pivo,sok itd...),trebas joj pricat stvari o cemu ste isti i njoj ce se to dopast... i polako pocni sutit i priblizi joj se i poljubi ju ... mislim da je jednostavno |
| | |
| | #77 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Kako zavesti curu? pa naravno, pukim cudom su progledali oped ,najbolji ulet po meni je: e oprosti izgubio sam svoj broj jel mi mozes dat tvoj , koji debilizam ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #79 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Kako zavesti curu? ili jednostavno uzmi letvu i obori ju s nogu ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako zavesti curu |
« stross
|
Kako prvi put ?? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.

, ma dodjes do nje, primis ju za sisu i pravis je sljep, i onda is bez ibrige a sigurno i bez pameti 

, koji debilizam