Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Kako zavesti curu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 nije istina,ne padaju sve ženske na pare..meni da lik dođe i tak izvadi rolex,...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-02-08, 11:52   #81 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 512
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase
Re: Kako zavesti curu?

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
nije istina,ne padaju sve ženske na pare..meni da lik dođe i tak izvadi rolex,bmw.... rekla bi mu da se ide kurčit pred nekom drugom butrom,da mu to kod mene neće upalit

takodjer mi ide na zivce to generaliziranje sa sponzorusama
cocopuff je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 11:54   #82 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,813
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: cocopuff Pogledaj Poruke
takodjer mi ide na zivce to generaliziranje sa sponzorusama
što god to značilo....
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 11:58   #83 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 512
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

Citat:
što god to značilo....
kad decki opcenito pricaju da se sve zesnke da osvojiti sa lovom
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 12:01   #84 (permalink)
Banned

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: cocopuff Pogledaj Poruke
kad decki opcenito pricaju da se sve zesnke da osvojiti sa lovom
slažem se,e naš kako to meni ide na živce.... baš jako.... jel nisu sve cure sponzoruše.... ma strašno...i kad se preseravaju s parama,autom,motorom.... ma de strašno...a ženskice koje padnu na to još strašnije
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 12:30   #85 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 318
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

iskustvo govori-na prvu loptu sta se desi desi se, kasnije sve je lakse,netreba misliti o nekakvom zavodjenju doci ce stvari na svoje ako je sudjeno ako ne ne pomaze ni brdo love, imao sam sponzoruse ali korektne jer sam se postavio tako da nema sta traziti a ako i dobije nesto nece se hvaliti time
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 16:19   #86 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-05-07
Godina: 18
Poruka: 103
metalka se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Hard Killer Pogledaj Poruke
Ovo me jako muci,imao sam dosta cura ali tesko je zavedem i to me jako muci.Ima cura koje mi se svidaju ali neznam kako im prici,sta reci,pa molim za pomoc?
Ako uzmemo u obzir da neka taktika i postoji(u što ja sumnjam,meni je najvažnije da budeš svoj),razlikuje se od cure do cure.Najpouzdanija je tehnika da budeš svoj pa ako joj se svidiš,ok,a ako ne-opet ok jer te takva nije vrijedna.
No,ako ti je pak silno stalo do određene cure,probaj s komplimentima,budi što više u njenoj blizini,ali nipošto nemoj pretjerivati jer bi mogla pomisliti da si nekakav psihopat.
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 16:39   #87 (permalink)
Banned

da proba s kompilmentima? pa ne znam baš...ne padaju sve cure na slatkoriječivost...lijepo je čuti lijepe riječi,ali ne padaju sve na to...a to da bude svoj-to svakako!!!! obori ju s nogu!!!!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 16:52   #88 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
da proba s kompilmentima? pa ne znam baš...ne padaju sve cure na slatkoriječivost...lijepo je čuti lijepe riječi,ali ne padaju sve na to...a to da bude svoj-to svakako!!!! obori ju s nogu!!!!

Nisam ni mislila da bude slatkorječiv do bola.Rekoh da nabaci koji tu i tamo,a ne padaju sve na njih,kažem za većinu(u kojoj ja nisam).
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 16:58   #89 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,668
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Sad ispada da žene ne padaju na ništa... pa ne mogu ni pasti ako imaš samo jednu osobinu izraženu.

Šta netko hoće reći ako ja imam love i inteligentan sam da neću moći privući curu koja traži inteligentne dečke ili pak one u lovu na lovu... vi uopće ne raspravljate "čime zavesti curu", nego koje pojedine osobine mogu privući curu, al činjenica je da makar ona bila i sponzoruša, ne pada na jednu osobinu nego na više njih, jer dvojicu uvjek može razlikovati prema većem broju stvari koje joj se sviđaju kod jednog od njih...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 17:05   #90 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Sad ispada da žene ne padaju na ništa... pa ne mogu ni pasti ako imaš samo jednu osobinu izraženu.

Šta netko hoće reći ako ja imam love i inteligentan sam da neću moći privući curu koja traži inteligentne dečke ili pak one u lovu na lovu... vi uopće ne raspravljate "čime zavesti curu", nego koje pojedine osobine mogu privući curu, al činjenica je da makar ona bila i sponzoruša, ne pada na jednu osobinu nego na više njih, jer dvojicu uvjek može razlikovati prema većem broju stvari koje joj se sviđaju kod jednog od njih...

To nitko nije rekao,a tvoja stvar kako doživljavaš tuđe mišljenje.Moje si doživio krivo.Nisi uopće razumio što sam htjela reć'.I da,sam kažeš "ispada",što ne znači da je tako,već ti se samo tako čini.

Ma malo je tih koji imaju samo jednu osobinu izraženu.Obično ili nemaju niti jednu i samo se "kače" za druge osobe,a ne da imaju jednu osobinu.Ona sama ne može opstati.Što se tiče tvoje teorije,ma nitko ti ništa nije rekao!JA raspravaljam o onome za što sam pitana,dakle o osobinama.Koliko ja znam,kreator teme,nije specijalizirao temu da se govori samo o tome ČIME,već se može govoriti i kako je došlo do toga i sve vezano za to.Svatko ima svoju viziju rješenja.Ah,logično da ne pada na jednu malu sitnicu(na što god se odnosilo),već na sklop,kompleks više njih.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako zavesti curu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114