| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Kakvu frizuru? u Društvo forumu; imam srednje dugu kosu i bezveze mi je ovakva kad nemam nikakvu frizuru...................jel možda netko zna neku sranicu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Kakvu frizuru? imam srednje dugu kosu i bezveze mi je ovakva kad nemam nikakvu frizuru...................jel možda netko zna neku sranicu sa galerijama gdje su slike frizura za tinejđere? ak netko zna nek mi please kaže. a ako netko ima neki prijedlog o tome šta bi trebao napravit s kosom nek se slobodno izjasni....
__________________ NE PRIMAM MITO u malim količinama |
| | |
| | #4 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: Kakvu frizuru? Citat:
![]() ![]() ![]() Ja nosim rokezu Probaj i ti![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| ||
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Split,okolica bliza Godina: 19
Poruka: 333
![]() | Re: Kakvu frizuru? cuj neznan sta da ti preporucim kad zapravo neznan kakvu frizuru imas. ja iman nesto slicno ka ti(pretpostavljam) uz to da mi je cila divlja,znaci moran je sta cesce cesljat i prat.odnosno cetkat. najvise drzin u repu.sad pustim kad se kupan u moru |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:33.

Probaj i ti

×..HeY y0u LoWeR b0y..×