| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" u Društvo forumu; koliko se često napijete ili nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas čopi? i imate li neki svoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Fear Of The Dark | koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" koliko se često napijete ili nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas čopi? i imate li neki svoj dan u tjednu (većini je to subota) kad ugl uvijek pijete? kad pijete dal pijete samo 1 vrstu pića ili više njih?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" rijetko, par puta godišnje i ne treba mi puno, par pića i gotov sam
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" smanjija san u zadnje vrime... nema se para ![]() a triba mi puno u tome i je problem redovito pijem bar 2-3 vrste alkohola da mi djeluje... losa stvar jer te opece po dzepu ![]() al iman ok jetru pa je to dobro, valjda... ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" 1-2x godisnje.. u zadnje vrijeme potrebna su mi 2 bambusa kad se sjetim da sam na maturalcu u srednjoj ulila u sebe 2 case stock-cole, pola litre juice votke, 3 B-52 i jos sam naginjala stok iz boce.. i to sve u 2h.. i stajala sam na nogama, isla sam se sminkat i picili smo u diskac.. pa tamo jos toci.. a jbt.. starim ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,843
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" Svaki vikend, obicno dva kartona Bavarije da budem "taman". Prije dva vikenda 8 dcl votke i nekog juicea i bio sam i vise nego taman ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" ja san obicno nakon boce ok, al sve priko toga... ![]() osim ako se radi o nekim bas ekstremnim picima od 60%+ alc... ![]() al i s tim je zabavno ![]() samo manje mogu popit nego prije... prije san stvarno moga popit ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,137
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" dosta puta.... a koliko mi treba...pa kako kada..nekad sam pijan od 2 pive...a nekad ne....
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:08.

...udrem po rakiji, pa kad predje jednu litru vise neznam sto pijem