| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" u Društvo forumu; Ne pijem cesto , tako da dve ,tri case belog vina mi je dovoljno da me malo uhvati....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,502
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" Ne pijem cesto , tako da dve ,tri case belog vina mi je dovoljno da me malo uhvati....
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" prije sam pio velike količine alkogola uglavnom piva i rakije zadnji polagodine nekako slabije al još mogu potegnut za noć pola litre rakije ili 15tak piva |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 102
![]() | Re: koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" Kako kad....moram si dobru podlogu napravit,npr.ćevapi s lukom. Onda mogu ljevat sve i svašta,obično me konjak na kraju ubije.... ![]() |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Nježni predator | Re: koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" Kad sam gladan treba mi malo. Kad sam sit mogu popit ko zvijer. Na žalost, pokušavam smanjit tjelesnu težinu, pa sam u zadnje vrijeme više gladan nego sit.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #105 (permalink) |
| charolastra | Re: koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" što znači da si svako malo pijan, jel ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Nježni predator | Re: koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" Pa kako se uzme. Na prvom CP okupljanju sam pravio gluposti, ali ti si zbrisao prije, pa nisi pouzdan svjedok, a ostatk ekipe je davno banan, pa ne može svjedočiti.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" jako slabo podnosim alkohol.... nastojim ga se klonit što više i nemam nekih iskustava s alkoholom tako da me lagano hvata već nakon 3. pive... znam da je to sramota za muško...al jbg nemreš se prek vikenda napit i onda cijeli tjedan na treningu ispirat toksine iz sebe ![]() nacugam se samo u posebnim prilikama....zadnji put za novu ![]() |
| | |
| | #108 (permalink) |
| charolastra | Re: koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" to ti misliš, osim silencea svi su tu ![]() ma šalim se abe ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Nježni predator | Re: koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi" Sa Silenceom se nikad nisam složio ni u jdnoj temi koju smo obojica pratili. Nikad se nismo ni posvađali ni vrijeđali. Moram priznat da mi nedostaje. Ti si od naših tema bježao ko vrag od tamjana. kad se samo sjatim jadnog Caseyja. Uletio bi nam u temu s nekim školskim programom a mi bi pojeli bi ga ko maca papagaja. Naime za one koji su došli poslije. Ja sam desničar a Silence je bio ljevičar. Ja sam hlače zakopčavao desnom rukom i nikad na semaforu nisam skretao lijevo, radje bi napravio krug: triput desno je brđe nego jednom dočekat lijevo.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 16-07-08 u 00:50. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:55.