| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; Uglavnom sve je u naslovu. Također me zanima što vi DEČKI mislite o curama koje se ne šminkaju.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Nemam nista protiv. Dapače puuuno groznije mi je vidjeti nekoga tko je ožbukan centimetrima šminke nego nekoga tko je čist ko suza. No opet sa minimalno šminke se ipak daju čuda napraviti
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-11-07
Poruka: 66
![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Dakle, minimalno šminke jednino tolerirate? Pod minimalno ide maskara, korektor a možda i puder
__________________ If computers have no doors or fences, who needs Windows and Gates? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Evo ja da sam m...nebi voljela ožbukane cure. Jbte, zaspeš kraj komada, a probudiš se kod ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
![]()
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Manje je više ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, s minka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:02.