Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; nego reci ti meni ovak ti si inace zensko , zezam se , i recimo da se nasminkas u vrazju mater puno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-01-08, 11:00   #101 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,160
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase
Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure

nego reci ti meni ovak ti si inace zensko , zezam se , i recimo da se nasminkas u vrazju mater puno i sta je tu gust kada poljubis frajera , a nakon toga kad ga ides opet poljubit prakticki ljubis svoju sminku, u cem je fora kad mu se naslonis recimo na rame a kad dignes glavu njemu ostane sve recimo na maici, kosulji, tak svetedno, neznam ljeto vani sve vruce, kuhas se i sve i mazite se i ljubice a kad otvorite obadvoje oci, sve puno sminke po njemu, tebi se sve razmazalo pa licu njemu pudera pun nos, po zubima mu ruza i neznam kaj sve ne, kaj je ljepse to ili kad si bez sminke pa nemoras non stop mislit a kaj ak mi je sad puder, kaj ak mi se ruz ili nekaj drugog, ja mislim da je bolje bez sminke pa se opustiti kak spada
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 11:01   #102 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,903
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

isto ko i piercing na klitiću
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 11:05   #103 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,138
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
nego reci ti meni ovak ti si inace zensko , zezam se , i recimo da se nasminkas u vrazju mater puno i sta je tu gust kada poljubis frajera , a nakon toga kad ga ides opet poljubit prakticki ljubis svoju sminku, u cem je fora kad mu se naslonis recimo na rame a kad dignes glavu njemu ostane sve recimo na maici, kosulji, tak svetedno, neznam ljeto vani sve vruce, kuhas se i sve i mazite se i ljubice a kad otvorite obadvoje oci, sve puno sminke po njemu, tebi se sve razmazalo pa licu njemu pudera pun nos, po zubima mu ruza i neznam kaj sve ne, kaj je ljepse to ili kad si bez sminke pa nemoras non stop mislit a kaj ak mi je sad puder, kaj ak mi se ruz ili nekaj drugog, ja mislim da je bolje bez sminke pa se opustiti kak spada
a neznam ja s kakvim si ti curama to proživljavao,pa ti i traume imaš........al nije šminka nabacit kilu ovog ,kilu onog...nego malo,eto čisto da prekriješ ak imaš neš.....u svemu treba bit umjeren i ne pretjerivat........
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 11:05   #104 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
isto ko i piercing na klitiću

istina

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
a neznam ja s kakvim si ti curama to proživljavao,pa ti i traume imaš........al nije šminka nabacit kilu ovog ,kilu onog...nego malo,eto čisto da prekriješ ak imaš neš.....u svemu treba bit umjeren i ne pretjerivat........

ma nisam ja fala bogu al znam ljude koji jesu pokoj iv vjecni , aj dobro to kaj si rekla da malo al da se ne vidi
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 11:42   #105 (permalink)
prof. Foruma

petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

Citat:
istina

ma nisam ja fala bogu al znam ljude koji jesu pokoj iv vjecni , aj dobro to kaj si rekla da malo al da se ne vidi
pa da....tako se treba šminkat....da se ne vidi,da što prirodnije izgledaš....a ne da iz aviona vidiš koliko ima pudera...i neš najružnije,kad su cure onak narančaste u faci....
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:01   #106 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
pa da....tako se treba šminkat....da se ne vidi,da što prirodnije izgledaš....a ne da iz aviona vidiš koliko ima pudera...i neš najružnije,kad su cure onak narančaste u faci....

to mi je najbolje, joj sto volim kad cura izgleda ko united colors of benneton u p....mat...., malo crvena malo narancasta, malo plava malo, katastrofa, i onda ti placaj ulaz za cirkus, pa sam se proseci po fensy mjestima i evo ti cirkusa, klauna ko u bajci svaka ti chast, postujem takvo misljenje, sad bi ti dao rep+ al nemrem vec to jesam
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:09   #107 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
to mi je najbolje, joj sto volim kad cura izgleda ko united colors of benneton u p....mat...., malo crvena malo narancasta, malo plava malo, katastrofa, i onda ti placaj ulaz za cirkus, pa sam se proseci po fensy mjestima i evo ti cirkusa, klauna ko u bajci svaka ti chast, postujem takvo misljenje, sad bi ti dao rep+ al nemrem vec to jesam
pa ti meni dao rep+...?a šta još neću doživjet...... zezam se...a zbog čega...?
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:28   #108 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
pa ti meni dao rep+...?a šta još neću doživjet...... zezam se...a zbog čega...?

nemrem se sjetit znam da je bilo toplo i ugodno i zanimljivo, a ne to je nekaj drugo , sefe makni taj vibrator ispod mene
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:36   #109 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
nemrem se sjetit znam da je bilo toplo i ugodno i zanimljivo, a ne to je nekaj drugo , sefe makni taj vibrator ispod mene
joj joj........ti si nepopravljiv....al svejedno,hvala za rep+ ......
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:39   #110 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
joj joj........ti si nepopravljiv....al svejedno,hvala za rep+ ......
takvoga me majka rodi...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, s minka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108