| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; nego reci ti meni ovak ti si inace zensko , zezam se , i recimo da se nasminkas u vrazju mater puno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,160
![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure nego reci ti meni ovak ti si inace zensko , zezam se , i recimo da se nasminkas u vrazju mater puno i sta je tu gust kada poljubis frajera , a nakon toga kad ga ides opet poljubit prakticki ljubis svoju sminku, u cem je fora kad mu se naslonis recimo na rame a kad dignes glavu njemu ostane sve recimo na maici, kosulji, tak svetedno, neznam ljeto vani sve vruce, kuhas se i sve i mazite se i ljubice a kad otvorite obadvoje oci, sve puno sminke po njemu, tebi se sve razmazalo pa licu njemu pudera pun nos, po zubima mu ruza i neznam kaj sve ne, kaj je ljepse to ili kad si bez sminke pa nemoras non stop mislit a kaj ak mi je sad puder, kaj ak mi se ruz ili nekaj drugog, ja mislim da je bolje bez sminke pa se opustiti kak spada ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,138
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
.....al nije šminka nabacit kilu ovog ,kilu onog...nego malo,eto čisto da prekriješ ak imaš neš.....u svemu treba bit umjeren i ne pretjerivat........ | |
| | |
| | #104 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure istina ![]() Citat:
ma nisam ja fala bogu al znam ljude koji jesu pokoj iv vjecni , aj dobro to kaj si rekla da malo al da se ne vidi ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE | |
| | |
| | #105 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure pa da....tako se treba šminkat....da se ne vidi,da što prirodnije izgledaš....a ne da iz aviona vidiš koliko ima pudera...i neš najružnije,kad su cure onak narančaste u faci.... |
| | |
| | #106 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
to mi je najbolje, joj sto volim kad cura izgleda ko united colors of benneton u p....mat...., malo crvena malo narancasta, malo plava malo, katastrofa, i onda ti placaj ulaz za cirkus, pa sam se proseci po fensy mjestima i evo ti cirkusa, klauna ko u bajci svaka ti chast, postujem takvo misljenje, sad bi ti dao rep+ al nemrem vec to jesam ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE | |
| | |
| | #107 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
zezam se...a zbog čega...? | |
| | |
| | #108 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
nemrem se sjetit znam da je bilo toplo i ugodno i zanimljivo, a ne to je nekaj drugo , sefe makni taj vibrator ispod mene ![]()
| | |
| | #110 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure ![]() takvoga me majka rodi... ![]() ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, s minka |
« Prvi poljubac
|
Pomoć molim! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:14.

, zezam se , i recimo da se nasminkas u vrazju mater puno i sta je tu gust kada poljubis frajera , a nakon toga kad ga ides opet poljubit prakticki ljubis svoju sminku, u cem je fora kad mu se naslonis recimo na rame a kad dignes glavu njemu ostane sve recimo na maici, kosulji, tak svetedno, neznam ljeto vani sve vruce, kuhas se i sve i mazite se i ljubice a kad otvorite obadvoje oci, sve puno sminke po njemu, tebi se sve razmazalo pa licu njemu pudera pun nos, po zubima mu ruza i neznam kaj sve ne, kaj je ljepse to ili kad si bez sminke pa nemoras non stop mislit a kaj ak mi je sad puder, kaj ak mi se ruz ili nekaj drugog, ja mislim da je bolje bez sminke pa se opustiti kak spada 

znam da je bilo toplo i ugodno i zanimljivo, a ne to je nekaj drugo , sefe makni taj vibrator ispod mene 
takvoga me majka rodi...