Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg dok ima bar jedna osoba s kojom se mogu raspravljat ne, ne posustajem , uvaljujem duboko, ups , ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-01-08, 14:10   #121 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,171
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase
Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
dok ima bar jedna osoba s kojom se mogu raspravljat ne, ne posustajem , uvaljujem duboko, ups , zahvaljujem lijepo
ma i drugi put..... se zahvali,mislim....
petrica_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 14:14   #122 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,432
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

naravno , sam reci kad opet....... da se zahvalim
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 01:34   #123 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika MichaelCorleone

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 24
MichaelCorleone se izdvaja iz mase

nebitna. nekada me i odbija
MichaelCorleone je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 20:30   #124 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 580
Sasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

lijepo izgleda sa malo sminke ali nevolim ono dok si crtaju obrve sa onim olovkama i ta sranja,mozda malo pudera...
Sasuke je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 20:35   #125 (permalink)
prof. Foruma

petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

kako me veseli kad vidim da je ova tema opet aktivna....al mi nema sugovornika glavnog..... iscrtavanje obrva crnom olovkom,totalno neprirodno i nepotrebno......
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 01:31   #126 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,870
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ma gdje ne ćeš voljeti- sad imaju i teleskopske maskare, extra svijetleće u mraku ruževe i sl... Gdje su dobra stara vremena Elze Bathory, kad si se samo trebao kupati u krvi djevica da ostaneš vječno mlad...

Šminka je OK- u razumnoj mjeri i kad se pametno koristi (a ne da si nacrtaju duplo veće usne nego ih imaju, nacrtaju obrve koje su si skroz počupale, temeljna boja plus dva premaza u duginim bojama, itd). Eto baš sam nekidan vidio tako dobro našminkanu curu da sam ostao frapiran- onako 'dnevna' šminka da se jedva primjeti, a svejedno ističe sve dobre strane lica...

E da imam i jedan 'fetiš' glede šminke- a to je gledati curu/prijateljicu kako se šminka...
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 01:35   #127 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Wolf ne znam kako tvoje cure i prijatejljice, ali ja znam da većina žena mrzi kad ih se gleda dok se šminkaju

A meni su moje prijateljice smiješne i volim ih gledati, onda im se smijem kakve grimase rade

Meni recimo ne smeta...
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 01:41   #128 (permalink)
prof. Foruma

meni isto ne smeta.....ako ga zanima nek gleda,dok ja npr više volim gledat kako se npr muški spremaju,kad se oblače,to mi je baš zanimljivo......
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 01:44   #129 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,870
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Nikad mi niti jedna nije tako nešto rekla... Možda je razlika da li ju gleda žensko (pa si misli- sad ona traži mane, gleda da bi ona bolje, itd) ili muško (a vid' ti njega kako on mene voli gledati <pa se malo šepiri i glupira>, itd). Štoviše par prijateljica mi ih je reklo, onako sa uzdahom- a onaj moj to nikad ne radi...
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 01:45   #130 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

drogica...sora me..drogica..

ja te nisam nish razmel..

a sad sam opet procital sad sam skuzil..al to nije bitno...

al zake je ta sminka tak bitna..zake se dechkichi ne sminkaju?? wolf? stavljas kaj?

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, s minka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113