| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg dok ima bar jedna osoba s kojom se mogu raspravljat ne, ne posustajem , uvaljujem duboko, ups , ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure naravno , sam reci kad opet....... da se zahvalim ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #124 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure lijepo izgleda sa malo sminke ali nevolim ono dok si crtaju obrve sa onim olovkama i ta sranja,mozda malo pudera...
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #125 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,171
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure kako me veseli kad vidim da je ova tema opet aktivna....al mi nema sugovornika glavnog..... iscrtavanje obrva crnom olovkom,totalno neprirodno i nepotrebno...... |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Ma gdje ne ćeš voljeti- sad imaju i teleskopske maskare, extra svijetleće u mraku ruževe i sl... Gdje su dobra stara vremena Elze Bathory, kad si se samo trebao kupati u krvi djevica da ostaneš vječno mlad... ![]() Šminka je OK- u razumnoj mjeri i kad se pametno koristi (a ne da si nacrtaju duplo veće usne nego ih imaju, nacrtaju obrve koje su si skroz počupale, temeljna boja plus dva premaza u duginim bojama, itd). Eto baš sam nekidan vidio tako dobro našminkanu curu da sam ostao frapiran- onako 'dnevna' šminka da se jedva primjeti, a svejedno ističe sve dobre strane lica... E da imam i jedan 'fetiš' glede šminke- a to je gledati curu/prijateljicu kako se šminka...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Wolf ne znam kako tvoje cure i prijatejljice, ali ja znam da većina žena mrzi kad ih se gleda dok se šminkaju ![]() A meni su moje prijateljice smiješne i volim ih gledati, onda im se smijem kakve grimase rade Meni recimo ne smeta...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #128 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,171
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure meni isto ne smeta.....ako ga zanima nek gleda,dok ja npr više volim gledat kako se npr muški spremaju,kad se oblače,to mi je baš zanimljivo...... ![]() |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Nikad mi niti jedna nije tako nešto rekla... Možda je razlika da li ju gleda žensko (pa si misli- sad ona traži mane, gleda da bi ona bolje, itd) ili muško (a vid' ti njega kako on mene voli gledati <pa se malo šepiri i glupira>, itd). Štoviše par prijateljica mi ih je reklo, onako sa uzdahom- a onaj moj to nikad ne radi... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #130 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure drogica...sora me..drogica.. ja te nisam nish razmel.. a sad sam opet procital sad sam skuzil..al to nije bitno... al zake je ta sminka tak bitna..zake se dechkichi ne sminkaju?? wolf? stavljas kaj?
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, s minka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:21.

, uvaljujem duboko, ups , zahvaljujem lijepo

, sam reci kad opet....... da se zahvalim 

Gdje su dobra stara vremena Elze Bathory, kad si se samo trebao kupati u krvi djevica da ostaneš vječno mlad...