| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; BiteFight Server 4 - evo neke slike lijepih cura bez šminke... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 27-04-08
Poruka: 5
![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure BiteFight Server 4 - evo neke slike lijepih cura bez šminke |
| | |
| | #182 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,000
![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Proćita san sad što je driver napisa u jednom postu o tome da cura ostavi pola šminke na dećku i mogu reć da san nekidn nešto slično doživia ![]() Stojin ja na trgu i ulazin u tram svi se guraju i neka ženska se toćno licem nasloni na mene,ja bia u crnoj majci (trenerka) i na njoj je ostala takva fleka od njenog pudera ka da je neko prolia cilu boćicu onu meni po majci odma san iša prati majcuBtw lipo mi je vidit kad je cura onako umjereno našminkana,iako ima slućajeva da cura izgleda lipše bez šminke |
| | |
| | #185 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure najvise mrzim to da i ak se nasminka se skuzi da se nezna nasminkat tj da joj lice pati pod opsadom sminke...mozes tocno videt taj puder na njoj...ono...cemu zene...cemu... nije potrebno da se sminkate ko da fasadu na kuci delate...ono, stiropor, pa glet masa, pa temeljna zbuka, pa temeljna boja pa zavrsna boja...dizus...usporite malo...ni same neznate kak onda smesno zgledate, bljescite na sve strane, lice vam zgleda masno od tog odsjaja...coece da neko takvu nasminkanu osvetli ja bi se stiltal ko jelen pred farovima... mali make-up bi bio dovoljan, sam da se pokriju oni ociti nedostaci ak ih imate il da si slozite prirodan look...sve vise od toga...nepotrebno...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #187 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Na curi ne volim šminku baš nimalo jer ju poružnuje a ne da ju uljepšava jednom kad se šminka skine šta će cura onda, jel će isto bit lijepa?Najbolje je prirodno da se vidi kakva je cura, a one koje se šminkaju su cure ovisne o vlastitom izgledu, općenito kak ja kažem: sponzorušice. Dakako nemam ništa protiv da se cura dotjera, ali da stavi tonu šminke na sebe... lol kad bi ju polio hamperom vode zabrtoniro bi joj facu kolko šminke ima ![]() |
| | |
| | #190 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,160
![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
al to je dobro, prije ce te saslusat , a i tako je ljepse u svakom slucaju ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, s minka |
« Prvi poljubac
|
Pomoć molim! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:16.

jednom kad se šminka skine šta će cura onda, jel će isto bit lijepa?