Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; prvo neznam kaj opce vi zenske smatrate pod laksom sminkom al da....sto prirodnije moguce...a ne da posle skidamo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-11-07, 22:40   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure

prvo neznam kaj opce vi zenske smatrate pod laksom sminkom al da....sto prirodnije moguce...a ne da posle skidamo tu zbuku s nitrom dole...
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 22:49   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

šminka je skrivanje lica zbog srama... ako se dovoljno poštuješ nećeš se našminkat jer lijepe žene su one koje vole sebe onakve kakve jesu

nemrem reć da šminka ne uljepša al zapravo te prevari ta šminka i ona ženska koja se puno šminka ta te zapravo puno vara... pa će te tak i u vezi varat
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 08:16   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
šminka je skrivanje lica zbog srama... ako se dovoljno poštuješ nećeš se našminkat jer lijepe žene su one koje vole sebe onakve kakve jesu

znaciii... 1% zena se postuje?

meni je malo sminke sasvim dovoljno, ne volim vidjet na zeni poal cm debelu olovku, hrpu maskare i tonu sjenila skroz do obrva.. ko da pande hodaju ulicama.. tctc
na kucama je lijepo vidjet fasadu... ali na zenama bas i ne
Star 21-11-07, 08:20   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Što je rekao daidza: Manje je više....toga se držim....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 08:32   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

što manje-to bolje

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
šminka je skrivanje lica zbog srama...
Ne slažem se
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 15:23   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-11-07
Poruka: 66
Cozmika se izdvaja iz mase

Zašto?
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 21:56   #17 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Nemam nista protiv. Dapače puuuno groznije mi je vidjeti nekoga tko je ožbukan centimetrima šminke nego nekoga tko je čist ko suza. No opet sa minimalno šminke se ipak daju čuda napraviti
Slažem se.

9. uberbabe : skupina D - glasanje
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 22:11   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 854
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

al dobro je i macor rekao...ovisi šta znači kojoj curi-MALO šminke. meni je malo šminke samo maskara na trepavicama,a nekoj je maskara,korektor,malo ruža,rumenilo u prirodnoj nekoj boji i sjenilo koje daje sjaj (ak to postoji)...
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 06:27   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Manje je više
potpisujem!!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 17:43   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

složit ću se s ovim-manje je više..
ali isto tako naglasiti da ne volim vidjeti djevojku koja na sebi nema barem malo sjajila i maskare.. to mi je taman za svaki dan. ne volim izgledat vani onako kako doma spavam, za mene je to stvar osobne higijene, a i bolje se osjećam s tim minimumom!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, s minka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111