| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; prvo neznam kaj opce vi zenske smatrate pod laksom sminkom al da....sto prirodnije moguce...a ne da posle skidamo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure šminka je skrivanje lica zbog srama... ako se dovoljno poštuješ nećeš se našminkat jer lijepe žene su one koje vole sebe onakve kakve jesu nemrem reć da šminka ne uljepša al zapravo te prevari ta šminka i ona ženska koja se puno šminka ta te zapravo puno vara... pa će te tak i u vezi varat ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
znaciii... 1% zena se postuje? meni je malo sminke sasvim dovoljno, ne volim vidjet na zeni poal cm debelu olovku, hrpu maskare i tonu sjenila skroz do obrva.. ko da pande hodaju ulicama.. tctc na kucama je lijepo vidjet fasadu... ali na zenama bas i ne ![]()
__________________ | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Što je rekao daidza: Manje je više....toga se držim....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Slažem se.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure al dobro je i macor rekao...ovisi šta znači kojoj curi-MALO šminke. meni je malo šminke samo maskara na trepavicama,a nekoj je maskara,korektor,malo ruža,rumenilo u prirodnoj nekoj boji i sjenilo koje daje sjaj (ak to postoji)... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure složit ću se s ovim-manje je više.. ali isto tako naglasiti da ne volim vidjeti djevojku koja na sebi nema barem malo sjajila i maskare.. to mi je taman za svaki dan. ne volim izgledat vani onako kako doma spavam, za mene je to stvar osobne higijene, a i bolje se osjećam s tim minimumom!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, s minka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:02.