| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; mrzim kada cura stavlja previse sminke :/ recimo neki dan sam vidio neku curu u busu ono izgledala je ono :S ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #193 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure mrzim šminku na onim curama koje imaju prelijepu facu i onda naseru pol kile pudera da možeš skidat sa lopaticom opcenito mrzim na curi kad ima puno šminke i kad stavi puno parfema to mi je pregadljivo
__________________ |
| | |
| | #194 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Pa, šminka, nisam ljubitelj toga, cure mi se čine ljepše bez šminke, pogotovo bez pudera za lice, može ruž za usne, ali pretjerivanje, ko što neke rade, glupost! ![]()
__________________ BIOHAZARD - for bad life, my life |
| | |
| | #195 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure nevezano uz sminku....jucer idem doma i secem ulicom...zena s svojim frajerom na drugoj strani...pa bilo je jedno 5 metri razmaka....eeee kad me zapuhnuo njen parfem....htel sam se onesvestit...mislim mirisi to sve al brate koja kolicina i di sam ga uspel nasnjofat to su neistine....jebote, ko da se kupa u parfemu...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #199 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure ma to je zalosno, kad sam ja znao pitat svoju bivsu pa koji ce joj kurac toliko pudera i svega ostaloga, a bez sminke nemoze biti sladja i ljepsa neg je, ona mi odgovori da sebi nije ljepa i da si je odvratna bez sminke, pa mislim koji kurac, jedanput sam ju stavio pred ogledalo i objasnio neke stvari ali bez uspjeha, zalosno ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, s minka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:27.